Bachelor of Business Administration "Event, Fair og Congress Management"

hwtk University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Business Administration "Event, Fair og Congress Management"

hwtk University of Applied Sciences

Begivenheder, begivenheder og kongresser er vigtige elementer i moderne markedsføringskommunikation. Især i dagens tider med informationsbelastning og nye medier er det nødvendigt at gøre produkter og tjenester tilgængelige for kunden. Dette er den eneste måde at skabe et positivt billede på bæredygtigt. Leverandører og serviceudbydere skal handle kreativt, fleksibelt og omkostningsbevidst.

Bachelorprogrammet Business Administration specialiserer sig i arrangementer, messer og kongresforvaltning og giver eleverne metoder og nøglekompetencer til at udvikle kundeorienterede muligheder for erfaringskommunikation og at gennemføre dem effektivt. Erfarne undervisere fra feltet leverer branchen-intern knowhow.

Rammeplan i den dobbelte undersøgelse

Sem 1

Eleverne læres virksomhedens ledelsesstrukturer. Du lærer firmaets interne definitioner af vilkår samt ordre, produkt og kundestruktur. Derudover får de et indblik i den finansielle regnskabsføring. Eleverne er bekendt med praksisens struktur og procesorganisering samt de virksomhedsspecifikke arbejds- og arbejdsregler. Du får et indtryk af virksomhedens positionering og opgave i branchen og i markedsmiljøet. De er involveret i det daglige arbejde i praksis. Dette omfatter den guidede deltagelse i projekter. Hermed anerkender eleverne de forskellige faser af et projekt i den konkrete praksisoverførsel.

Sem 2

Praktiske færdigheder Studerende vil blive undervist i det grundlæggende i ledelsesopgaver. Dermed bliver de kendte de enkelte serviceprodukter, de undersøger den operationelle værdikæde, markedspositionen og deres konkurrencemæssige miljø, som de kan differentiere fra sammenlignelige serviceudbydere. De får også indsigt i regnskab, især omkostninger og præstationsregnskaber, ved at inkludere dem i kostprisen for tilbud. De er i stand til selv at påtage sig delvise opgaver i organisationen og udførelsen af ​​arrangementer og arrangementer. Du har mulighed for selvstændigt at udføre forretningskorrespondance. Du vil blive medtaget i den nye kundekøb af praksis. De analyserer strukturen og indholdet af marketingmixet i virksomheden med fokus på virksomhedens eget reklamemateriale. Eleverne udvikler deres egne løsningsmetoder til ny kundeopkøb og implementerer teoretisk viden i praksis.

Sem 3

Eleverne uddyber deres viden inden for området "Controlling". Du vil lære det grundlæggende i budgettet, likviditetsplanlægningen og vigtigheden af ​​nøgletal. In-house teknologier eller software løsninger praktiseres og bruges. Eleverne kan selvstændigt markedsføre deres selvstændige marketing. Disse omfatter kundekøb inden for direkte marketing, opfattelsen af ​​reklamematerialer og udarbejdelse af pressemeddelelser. Inden for online og social media marketing udvikler de uafhængigt koncepter. De forstår den omfattende konkurrenceovervågning og -analyse som led i den komplekse kontrol med selv-marketing.

Sem 4

Eleverne er i stand til selvstændigt at oprette projekt- og begivenhedskoncepter for at beregne og præsentere dem med hensyn til omkostninger. Du påtager dig ansvaret for projektledelse og er involveret i projektregning og omkostningsstyring. Arbejdssikkerhedskravene er kendte for dem i deres praktiske betydning.

Sem 5

Eleverne er bekendt med de operationelt relevante lovområder og kan vurdere arrangementskontrakter med hensyn til deres fuldstændighed og juridiske konsekvenser. Eventrelaterede risici, der opstår i forbindelse med arrangementplanlægning og implementering, kan korrekt estimeres og formidles i praksis. Eleverne informeres om operationelle standarder inden for proces- og kvalitetsstyring. Du får kendskab til menneskelige ressourcer ved at påtage sig opgaver der (f.eks. Træning af nye medarbejdere). Inden for rammerne af ansvaret for projektledelsens underopgaver påtager sig eleverne også ansvar for personale og instruerer kolleger i udførelsen af ​​opgaverne. Du får et grundlæggende overblik over virksomhedens ledelse og positionering. De er omfattet af forretningsudviklingen inden for grundlæggende iværksætteropgaver. Dette omfatter overvejelse af forbedringer af forretningsområder eller porteføljeudvidelser. De lærer også virksomhedens risikostyring.

Sem 6

Eleverne deltager i overholdelse og forbedring af driftsstandarder i proces- og kvalitetsstyring. Du vil kunne klare alle daglige opgaver inden for projekter og arrangementer. Dette omfatter f.eks. Kontorets opgaver eller en division manager. Ligeledes er de i stand til at påtage sig kvalificerede hjælpeaktiviteter til virksomhedsledelsen og på grundlag af deres egne undersøgelser og markedsanalyser at skabe beslutningsgrundlag i form af præsentationer og præsentere dem selvstændigt. Eleverne kan udføre simpel planlægning med hensyn til eventeteknologien og vurdere de nødvendige forudsætninger.

applikationer

 • markedsføring
 • planlægning
 • event management
 • menneskelige ressourcer
 • Styring
 • byen markedsføring

selskab

 • Event bureauer og arrangører
 • Messe og kongres arrangører og centre
 • Erlebnisgastronomie
 • Store virksomheder af enhver art med en arrangement afdeling
 • Fritid og forlystelsesparker
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Tysk
hwtk University of Applied Sciences

Sidst opdateret July 16, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Apr. 2019
Duration
Varighed
6 semestre
Fuldtid
Price
Pris
580 EUR
/ Måned (betalingsopsætning 36 måneder). Fjernundervisning 10.440,50 € (engangsbetaling) eller 10.990 € (betalingsmodalitet 36, 48 eller 72 måneder)
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Baden-Baden, Baden-Württemberg
Startdato : Okt. 2018, Apr. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Tyskland - Berlin, Berlin
Startdato : Okt. 2018, Apr. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018, Apr. 2019
Tyskland - Berlin, Berlin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Tyskland - Baden-Baden, Baden-Württemberg
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen