Bachelor of Business Administration grad med hovedfag i computerinformationssystemer

Generelt

Program beskrivelse

En hovedfag inden for computerinformationssystemer involverer undersøgelse og analyse af en organisations information og design af et informationsindsamlings- og behandlingssystem ved hjælp af computere. Studerende vil fokusere på computing, datalogi og andre informationssystemer.

Pittsburg State University tilbyder studerende i Computer Information System-programmet to forskellige fokusområder: Information Assurance og Computersikkerhed og System Design.

Informationssikkerhed og computersikkerhedsvægt

Information Assurance og Computersikkerhed beskæftiger sig med det stigende behov for at sikre beskyttelsen af information, der er lagret og behandlet af computersystemer og kommunikeret ved hjælp af moderne kommunikationsnetværk.

Grundlaget for programmet begynder med en forståelse af informationens rolle i det moderne samfund, de teknologiske midler til at gemme, transmittere og generere information samt vigtigheden af at sikre, at informationen er nøjagtig, fortrolig og tilgængelig.

Systemdesignvægter

System Design-programmet ved Pittsburg State University trækker på Bachelor of Business Administration-uddannelsen til at give miljøbevidstheden om informationens rolle i firmaet og kombinere det med Information Systems-programmet, der giver et solidt teknologisk fundament, der forbereder den studerende til karriere inden for programmering af computere, systemdesign og analyse, databaseprogrammering og administration og support til informationsteknologi.

Coding

Karrieremuligheder

Uddannede er kvalificerede til mange roller, herunder:

 • Industri programmerer
 • Specialister til informationsteknologi
 • programmør
 • Computersystemanalytiker
 • Computer Information System Manager
 • Computerinformationssystemoperatør
 • Database Administrator
 • Netværks- og computersystemadministrator
 • Og mange flere

Ansøgning

Hvis du ikke opfylder nogen af de garanterede krav, opfordres du stadig til at ansøge. Din ansøgning gennemgås individuelt.

 • Når du begynder din ansøgning om optagelse i Pittsburg State University , skal du bemærke følgende funktioner i vores online ansøgning:
 • Online-applikationen er designet til at give dig mulighed for at komme videre, som din tidsplan tillader. Vi opfordrer dig til at afslutte processen på et møde, men hvis det ikke er muligt, kan du afslutte efter at have gemt et afsnit og vende tilbage på et senere tidspunkt for at afslutte resten.
 • Hvis du har spørgsmål til et afsnit af applikationen, skal du klikke på nær varen. Der vises en boks med yderligere oplysninger om det pågældende emne.
 • Hver sektion af en applikation er vist på venstre side af skærmen. Fortsætsknappen i bunden af hver skærm gemmer de oplysninger, du har udfyldt i det afsnit, og flytter dig til det næste afsnit.
 • Når et afsnit er afsluttet, vises et ved siden af det afsnit. Du kan stadig tilføje yderligere oplysninger til et afsluttet afsnit.
 • Din ansøgning om optagelse kan ikke indsendes, før alle sektioner er komplette.
 • Betaling af ansøgningsgebyret kræves, inden din ansøgning behandles.
 • Hvis du vil ansøge som kandidat til kandidateksamen, skal du være sikker på, at du har en kopi af dit gymnasiets udskrift eller en anden fortegnelse over dit gymnasiums kurser, herunder GPA og kursuskarakterer. Du vil ikke være i stand til nøjagtigt at udfylde din ansøgning, uden at disse oplysninger er let tilgængelige. Ansøgere skal angive kurser, karakterer, point og prøveresultater på den ansøgning, der vil blive brugt af Office of Admission til at træffe de første beslutninger om optagelse. Efter anmodning kræves officiel transkription (er) og testresultater for validering.
 • Ansøgningen om optagelse og stipendier skal udfyldes og indsendes sammen med alle nødvendige udskrifter og supplerende dokumentation inden 1. februar (eller 15. december for overførselsstuderende, der starter i forårssemesteret) for at være berettiget til optagelsesstipendier. Optagelsesstipendier tildeles betinget af finansiering. (Selvrapporteret information accepteres ikke til stipendiumsformål).

Koste

Den overkommelige pris, du har brug for. Den fleksibilitet, du ønsker. Vores faste kursusuddannelse giver fuldtidsstuderende til studerende (indskrevet i mindst 12 kredittimer) og kandidatstuderende (indskrevet i 9 eller flere kredittimer) til at betale en enkelt undervisningssats uanset antallet af samlede optagede point. Vil du udforske et emne uden for dit hovedfag eller tage yderligere kurser for at hjælpe med at fremskynde din eksamensdato? Takket være vores faste sats kan du gøre det uden at betale ekstra undervisning. Uanset om du tager 10 timer eller 20 timer, betaler du den samme sats.

Undervisningsstat og omkostninger pr. Semester (studieår 2019-2020)

Undervisning (fast pris, inklusive campusgebyrer) $ 3.669
+ Bøger og forsyninger (estimeret) $ 500
+ Residence Hall Living (estimeret) $ 3.998
Semestertal (estimeret)
Studieår i alt * (estimeret)
$ 8.167
$ 16.334

Uddannelsesundervisning og omkostninger pr. Semester (studieår 2019-2020)

Undervisning (fast pris, inklusive campusgebyrer) $ 9.341
+ Bøger og forsyninger (estimeret) $ 500
+ Residence Hall Living (estimeret) $ 3.998

Semestertal (estimeret)
Studieår i alt * (estimeret)

$ 13.839
$ 27.678

International studerendes undervisning og omkostninger pr. Semester (studieår 2019-2020)

Undervisning (fast pris, inklusive campusgebyrer) $ 18.682
+ Syge- / ulykkesforsikring - dækning i 12 måneder (påkrævet) $ 1.772
+ Bøger og forsyninger (estimeret) $ 1.000
+ Leveomkostninger (estimeret) $ 7.996
+ Orientering & SEVIS-overholdelse $ 80
Studieår i alt * (estimeret) $ 29.530


Stipendier og økonomisk bistand

Pitt State tilbyder sine studerende mange muligheder for stipendier og økonomisk assistance. Vi forstår, at som studerende skal dit fokus være på klasseværelset og ikke på papirarbejdet. Fagfolkene i vores kontor for økonomisk støtte til studerende er her for at give dig de oplysninger, du har brug for for at træffe de rigtige valg om økonomisk støtte. Næsten 80 procent af Pitt State-studerende modtager en form for økonomisk støtte, herunder:

 • Tilskud: assistance, der ikke kræver tilbagebetaling
 • Stipendier: priser til studerende, der har vist overlegen akademisk præstation eller opfylder specifikke kriterier, som ikke kræver tilbagebetaling
 • Beskæftigelse: Cirka 10% af vores studerende er ansat på campus
 • Lån: lån kan ydes til forældre og / eller studerende og skal tilbagebetales

I mange tilfælde kan vores studerende finansiel assistance hjælpe dig med at kombinere disse indstillinger i en personlig pakke, der passer til dit individuelle behov. Mængden af assistance, du modtager, er baseret på din families forventede bidrag til dine uddannelsesomkostninger. Det er vigtigt at få ansøgninger i det tidlige - Optagelsesstipendier for indkommende førsteårs studerende og overførselsstuderende tildeles på først til mølle-basis, indtil finansieringen er udtømt. Ansøgning om efterårssemesteret forfalder 1. februar og 15. december til forårssemesteret. Forfalder på disse datoer:

 • Ansøgning om optagelse
 • Stipendansøgninger
 • Al krævet dokumentation (selvrapporteret information accepteres ikke til stipendiumsformål)
Senest opdateret May 2020

Om skolen

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State.

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State. Minimer