Bachelor of Fine Arts i Creative Writing

Generelt

Program beskrivelse

Full Sail University

Når vi fortæller historier, er vi i stand til at udforske de fjerneste erfaringer - hvad enten det er vores egne eller en andens. Og på denne måde bærer historier også kraften til at forme verden.

Full Sails bachelor i kunst inden for kreativ skrivning giver dig mulighed for at udøve denne magt på en måde, der på én gang er meningsfuld og kyndig. Du lærer, hvordan du fortæller en historie på forskellige medieplatforme, inkorporerer visuelle elementer og udforsker en række forskellige genrer . Du vil undersøge forskellige former for offentliggørelse og distribution og finpudse dit håndværk gennem igangværende porteføljekurser og peer-to-peer-workshops.

Kursus højdepunkter

Creative Minds-stipendium

Kvalificerede deltagere kan modtage op til $ 25.000 mod undervisning i Full Sail University 's campusbaserede uddannelser. Detaljer om Creative Minds-stipendium

Momentum-stipendium

Kvalificerede online-studerende kan modtage op til $ 20.000 med Momentum-stipendet. Finansiel støtte er tilgængelig for dem, der kvalificerer sig. Detaljer om Momentum-stipendium

Indlæggelser

Før du ansøger

Det første trin er at tale med en optagelsesrepræsentant om dine planer, hvilket program, du overvejer, og hvornår du gerne vil begynde i skolen.

Her er et par måder Full Sail University 's optagelsesproces er anderledes:

 • Ingen traditionelle ansøgningsfrister: Klasser begynder månedligt for de fleste programmer, så du kan ansøge når som helst og starte på den dato, der fungerer bedst for dig.
 • Programdesign og kursusrekkefølge: Du behøver ikke at tilmelde dig bestemte klasser hvert semester - alle vores programmer har et forudbestemt programdesign og kursusrekkefølge.
 • Acceleration: Full Sail's bacheloruddannelser tages på en accelereret tidsplan og kan afsluttes på så lidt som 20 måneder.

Hvordan man ansøger

Hvis du har talt med en optagelsesrepræsentant og afsluttet din samtale, og du er klar til at begynde ansøgningsprocessen, er der flere punkter, du skal have klar:

 • Regeringsudstedt fotoidentifikation, såsom et kørekort, pas eller statskort, der er udstedt ID-kort.
 • Bekræftelse af engelsk, hvis engelsk ikke er dit primære sprog (al nødvendig dokumentation, der ikke er på engelsk, skal ledsages af en certificeret engelsk oversættelse).

Når du har disse varer, er du klar til at starte online-applikationen . Det tager 30-45 minutter at udfylde din ansøgning, og du kan gemme din ansøgning, hvis du løber tør for tid eller har brug for at indsamle yderligere oplysninger.

Efter du har anvendt

 • Hvis du ikke allerede har afsluttet dit optagelsessamtale, vil det være dit næste trin. En optagelsesrepræsentant vil nå ud til at planlægge et interview på et passende tidspunkt for dig.
 • Hvis du har afsluttet din samtale, vil din tilmeldingsvejledning nå ud til at afslutte din ansøgning og indsamle yderligere oplysninger.

Du vil også modtage en e-mail, der giver dig adgang til vores startportal, hvor du kan indsende dokumentation og gennemføre de sidste trin til tilmelding.

Tilmeldingsmuligheder til campusgrader

20-måneders program

Vores fremskyndede uddannelser giver dig mulighed for at studere hurtigere end på et traditionelt fire-årigt universitet. De er designet til at hjælpe dig med at opleve en typisk tidsplan for underholdningsindustrien og sætte din grad i at arbejde hurtigere. Disse 20-måneders programmer inkluderer typisk to klasser pr. Måned plus et karriere-modul, i alt ca. 35 timer pr. Uges klasser.

29-måneders program

Disse gradspor deler alle pensum i vores 20-måneders programmer. Og selvom de stadig er i et accelereret tempo sammenlignet med traditionelle fireårige universiteter, kan de yderligere ni måneders studier muligvis give studerende:

 • Flere finansieringsmuligheder, herunder et ekstra akademisk år med føderal økonomisk støtte til dem, der er berettigede.
 • Et lavere gennemsnitligt undervisningsomkostninger pr. Semester på grund af de yderligere ni måneder (selvom den samlede undervisning ikke ændres).
 • En mindre kursusbelastning pr. Måned med ca. 17,5 timer pr. Uges klasser.
 • Mere personlig planlægningsfleksibilitet og mulighed for at arbejde uden for skolen.

Fleksibel tilmelding

Fleksible tilmeldingsmuligheder giver studerende mulighed for at tage op til fire kurser online i begyndelsen af deres program og fortsætte resten af deres uddannelse på campus. Det inkluderer den samme læseplan som 20-måneders og 29-måneders programmer, men med et par fordele:

 • Besparelser på leveomkostninger og boliger i de første fire måneder af din uddannelse.
 • Mere tid til at sikre boliger og størkne flytningsplaner.
 • En hoppestart på din uddannelse med evnen til at begynde på skolen før.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... Læs mere

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Minimer