Bachelor of Science (Hons) i Hotel Management

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science (Hons) i Hotel Management

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Bachelor of Science programmer, der tilbydes af School of Hotel og Tourism Management ( SHTM ) i Hong Kong Polytechnic University (PolyU) er tværfaglige og udstyre elever med den faglige viden og færdigheder til en bred vifte af komplekse, ledelsesmæssige og specialiserede arbejde aktiviteter i hotel og turisme industrien. Programmerne starter med den brede disciplin i Hotel and Tourism Management, et kombineret spor af hotel og turisme ledelse for det første studieår. Studerende har mulighed for at vælge et stort studieprogram, enten BSc (Hons) i Hotel Management eller BSc (Hons) i Tourism and Events Management efter at have afsluttet det første studieår.

BSc (Hons) i Hotel Management-programmet uddanner eleverne om hotel- og fødevarestyring. Dets kundeservice fokus gør det muligt for kandidater at udmærke sig i hotel- og fødevareindustrien. Dette tværfaglige program forbereder eleverne til karriere på ledelsesniveau i hotel, mad service og bredere serviceindustrier, enten lokalt eller internationalt. Studerende lærer at være kundefokuseret, analytisk og uafhængig og samtidig udvikle kommunikations- og ledelsesevner. De får også et globalt perspektiv for at imødekomme de voksende udfordringer, som de dynamiske hotel- og fødevareindustrier står overfor.

SHTM undergrad" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/56/56026_undergraduate.jpg" alt="SHTM undergrad" />

SHTM studerende nyder forskellige muligheder for international eksponering og praktisk erfaring i deres udvalgte erhverv og anerkendes overalt i verden for deres lærings kaliber. Studentudvekslingsprogrammerne gør det muligt for dem at leve og lære i en anden kultur og et land, Industry Placements giver dem mulighed for at få viden og praktisk erfaring fra nogle af de bedste navne i gæstfrihedsbranchen verden over, og Study Tours giver dem mulighed for at opleve forskellige stilarter af gæstfrihed førstehånds på spændende steder. Muligheden for at lære og arbejde på Hotel ICON, skolens banebrydende undervisnings- og forskningshotel, gør det endnu mere spændende!

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret May 7, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Hongkong - Kowloon
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Hongkong - Kowloon
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen