Bachelor of Science i Sports Management - LIU Brooklyn

Generelt

Program beskrivelse

Om

Bachelor of Science i Sport Management er et fælles 120-kredit-program, der tilbydes mellem Division of Athletic Training, Health and Exercise Science (ATHES) og School of Business. Denne unikke tværfaglige tilgang gør det muligt for vores studerende at udvikle og anvende et stærkt fundament for erhvervskundskab og færdigheder til alle aspekter af sportsbranchen. Gennem vores Sport Management program lærer eleverne de nyeste tendenser, teknikker og strategier inden for ledelse og marketing teknologi, billetsalg, sponsorater, branding, PR, eventplanlægning, sports merchandising, facility management og atletrepræsentation. Studerende vil også forstå og praktisere de væsentligste elementer i ledelse, kommunikation, kundeservice relationer og teamwork færdigheder, der er afgørende for succes på dette område.

Sportsaktiviteterne har eksploderet til en global multi-billion dollar industri. En karriere i sport betyder mange forskellige ting for mange forskellige mennesker. Nærheden af ​​LIU Brooklyn's Sports Management-program til hovedkontoret for MLB, NBA, NFL, NHL og MLS ud over det nærliggende Barclays Center giver LIU-studerende et bredt udvalg af unikke læringsmuligheder, der er afgørende for at opnå en konkurrencedygtig kant i dagens marked. Disse nøglepartnere giver vores elever mulighed for at fremvise deres talenter, mens de samarbejder med de bedste sportsfolk. Denne vigtige kombinationskombination af fantastiske akademikere med oplevelse i den virkelige verden, giver vores studerende mulighed for at blive sande fagfolk, så snart de tjener deres LIU-grad.

Programfunktioner

 • Grundlæggende viden. Studerende udvikler en omfattende forståelse af den globale sportsindustri, samtidig med at man styrker de væsentlige kommunikations-, forretnings-, salgs- og ledelsesmæssige færdigheder, der er i høj efterspørgsel af arbejdsgivere.
 • Fremragende
 • Erfaringslæring. Studerende udvider deres uddannelse ud over klasseværelset gennem praktik og praktiske muligheder, der integrerer traditionel læring med virkelighedens oplevelse.
 • Industriforbindelser. Programmet giver adgang til en række netværksmuligheder og industribegivenheder, hvor eleverne kan engagere sig med topindustrieledere, konferencestyrere, praktikere og innovatører fra førende organisationer.

Undergraduate Sports Management Program forbereder eleverne til karriere i et bredt udvalg af organisationer inden for sportsbranchen, herunder:

 • Professionel sport
 • Collegiate atletik
 • Arrangement og facilitetsoperationer
 • Corporate sports management og marketing firmaer
 • Fællesskabs fritids- og fritidsbureauer
 • Nonprofit organisationer
 • Sundhed og fitness sektor
 • Golf
 • Campus intramural sport og rekreation

Studiemuligheder

Vores elever får værdifuld erfaring med at arbejde, interning og frivilligt arbejde på mange vigtige service-læringsprojekter for lokale og byråer. Vi benytter mange gæsteforelæsere fra sportsforeninger hvert semester til at tale med vores studerende om, hvordan man kan udmærke sig som en ansvarlig erhvervsmæssig professionel i sportsbranchen.

Gennem vores Sport Management program lærer eleverne de nyeste tendenser, teknikker og strategier inden for ledelse og marketing teknologi, billetsalg, sponsorater, kundeforbindelser, arrangementplanlægning, idrætsforvaltning og analyse. Studerende vil også forstå og praktisere de væsentligste elementer i ledelse, kommunikation og teamwork færdigheder, der er afgørende for succes på dette område.

Muligheder i NYC Metropolitan Area

Metropolitan New York-området giver rigelige muligheder for, at de studerende får praktisk erfaring, mens de gennemfører deres akademiske kursusarbejde.

Sportsbranchen i Brooklyn og New York City viser sig at være en stor fordel for vores studerende. Studerende med faglig forberedelse og erfaring med fokus på sportens aktiviteter har en bestemt kant på arbejdsmarkedet. Nærheden til LIU Brooklyn til de største og hurtigst voksende sportsbrancher i verden, herunder Barclays Center / Brooklyn Nets samt hovedkvarteret for Major League: baseball, basketball, fodbold, hockey og fodbold i New York City og er meget fordelagtige for de studerende, der søger praktik og karrieremuligheder i sport.

Adgangskrav

For at kvalificere sig til godkendelse til BS i Sportsvidenskabsprogrammet:

 • Indtastning af freshman skal have et middelklasse på mindst 80 og en kombineret SAT score på mindst 800
 • Overfør studerende skal have et samlet karakterpoint på mindst 2,0

At ansøge, indsende en generel ansøgning om optagelse gennem My LIU.

Senest opdateret Nov 2018

Om skolen

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Læs mere

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Minimer
New York , Brookville + 1 Mere Mindre