Bachelor of Science i byggeri

Generelt

Program beskrivelse

Moderne byggeprojekter er kendt for deres kompleksitet i design og hastighed af udførelse. De kræver en betydelig udnyttelse af ressourcer som materialer, arbejdskraft, udstyr og finansiering. De fleste af projekterne udføres under betingelser med mangel på ressourcer og lider af usikkerhed i deres udbud. Arbejdsforsinkelser vil medføre stigende omkostninger, da der er et indviklet tidsomkostningsforhold for hvert projekt. Behovet for korrekt planlægning og styring af byggeri kan aldrig overbelastes.

Bachelor of Science in Construction læseplanen er designet til at give en solid faglig base og faglig ekspertise inden for byggeledelse disciplin og til kritisk at imødegå nuværende og udviklende behov i byggebranchen. For at kunne udføre succes inden for byggebranchen skal eleverne udvikle en forståelse af de tekniske aspekter af konstruktionen, mens man anvender byggepraksis og værktøjer til at opretholde kontrol og give velinformerede og optimale beslutninger. Programmet fokuserer på forståelsen af ​​konstruktionsteknologi, byggeledelse og produktionsstyringsprocesser. Programmet omhandler også de generiske kompetencer og kapaciteter, der er nødvendige for at konkurrere på arbejdsmarkedet.

Programmet omhandler en kombination af ingeniørteknologi, konstruktionsteknikker og ledelse. Det er designet til at forberede kandidater til ledende stillinger i byggebranchen. På et personligt plan vil programmet indhente faglig og etisk tilgang, som vil fremme de studerendes personlige udvikling, selvrespekt og karriere.

Learning Outcome

  • Evne til at erhverve viden og forståelse af byggeledelse, konstruktionsteknologi og relateret viden og praksis.
  • Evne til at anvende teknikker, færdigheder og værktøjer til projektledelse, konstruktionsteknologi, bredbaseret styring til udøvelse af byggeledelse.
  • Evne til at tænke kritisk og bruge en videnskabelig tilgang til at løse problemer i forbindelse med byggeledelse.
  • Evne til at kommunikere effektivt med tillid mundtligt, visuelt og skriftligt.
  • Evne til at etablere ansvarlige interpersonelle og intrapersonale forhold med god teamwork spirit.
  • Evne til at anvende høje etiske og moralske standarder i faglig praksis og social interaktion.
  • Evne til at søge information og acceptere nye ideer og lære selvstændigt.
  • Evne til at bruge viden og ledelsesmæssige færdigheder til at identificere potentielle forretningsmuligheder.
  • Evne til at demonstrere lederskab færdigheder og proaktivitet
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

In the early years of its establishment, Universiti Teknologi Malaysia, School of Professional and Continuing Education (UTMSPACE) offered professional development programs such as short courses, semi ... Læs mere

In the early years of its establishment, Universiti Teknologi Malaysia, School of Professional and Continuing Education (UTMSPACE) offered professional development programs such as short courses, seminars, workshops and in-house training. However, due to an overwhelming demand for part-time and full-time educational programs in both private and public sectors, UTMSPACE took the initiative of offering mainstream academic programs starting from the academic year 1995/96. Minimer
Kuala Lumpur , Skudai + 1 Mere Mindre