Bachelor of Science i fysik

Generelt

Program beskrivelse

Institut for Fysik tilbyder et rigt og omfattende studieprogram, der fører til en B.Sc. grad i fysik. B.Sc. Fysikstuderende har en mulighed for at vælge mellem to separate spor, nemlig generel fysik og rumvidenskab, efter at have taget et sæt obligatoriske fysik-kurser. Det generelle fysikspor tilbydes som et standardfysikespor, og rumvidenskabssporet fokuserer specifikt på rumrelaterede fysikstemaer. Programmet sigter mod at uddanne og dimittere specialister i fysik for at imødekomme arbejdsstyrkens behov inden for centrale områder af national interesse. Programmet tilbyder et veludviklet og opdateret fysik-læseplan, der gør det muligt for kandidaterne at deltage effektivt på deres arbejdsplads eller fortsætte deres postgraduate studier og udføre forskning. Fysikstuderende er forpligtet til at tage yderligere kurser i matematik, naturvidenskab, almen uddannelse og informationsteknologi for at videreudvikle deres viden, baggrund og færdigheder.

133022_flash-tesla-coil-experiment-faradayscher-cage-68173.jpeg

Programmål

  • At etablere sig som effektive fagfolk og eksperter med hensyn til teamwork, kommunikation, problemløsning, kreativitet og profession-etik.
  • At fortsætte deres faglige udvikling ved at opnå avancerede grader og udvikle livslang læringsevne og evner.
  • At være engageret i og anvende deres ekspertise til vigtige samfundsmæssige spørgsmål såsom bæredygtighed og miljøbeskyttelse, arbejdsmiljø og sikkerhed, ressourceforvaltning og uddannelses- og forretningsrådgivning og ledelse.

Program læringsresultater

Efter vellykket gennemførelse af dette program vil eleverne kunne:

  • Identificere, formulere og løse videnskabelige problemer ved at anvende kendskab til fysik og matematik.
  • Udvikle og gennemføre eksperimenter, analysere og fortolke data for at drage konklusioner
  • Design et system, komponent eller proces for at opfylde de ønskede specifikationer inden for beregnings- og eksperimentel fysik.
  • Kommuniker effektivt i skriftlige og mundtlige former med en række målgrupper.
  • Anerkend faglige og etiske ansvarsområder og virkningen af fysikløsninger på globale energi- og miljøhensyn.
  • Arbejd effektivt på hold for at nå fælles mål, planlægge opgaver, overholde frister og analysere risiko og usikkerhed.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Læs mere

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Minimer