Bachelor of Science i Computer Engineering

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

En bachelor i videnskab i computeringeniør er et professionelt uddannelsesprogram, der forbereder de studerende til en karriere inden for computer engineering. Graden forbereder enkeltpersoner til at anvende matematiske og videnskabelige principper til design, udvikling og operationel evaluering af computerhardware, indlejrede systemer, softwaresystemer og relateret udstyr og faciliteter; og analyse af specifikke problemer med computerapplikationer til forskellige opgaver. En computeringeniør er i stand til at designe og implementere et computersystem til generelle formål eller indlejret computing. Studerende lærer at integrere bedste praksis og avancerede løsninger i en række computerproblemer på en etisk og socialt ansvarlig måde. Dette inkluderer systemer, der har både hardware- og softwarekomponenter, hvis design kræver en veldefineret grænseflade mellem de to og evaluering af de tilknyttede afvejninger. Kandidater vil have stærke kommunikationsevner og er i stand til at kommunikere med en række målgrupper samt evnen til at arbejde som et produktivt medlem af et tværfagligt team.119771_18165846101_d5448aab3b_z.jpg

Programmål

Forbered kandidater til en karriere som professionel computeringeniør.

Kandidater vil kunne:

 1. Fremgangsmåde med at udføre computerteknologi til at betjene statslige og regionale industrier, statslige agenturer eller nationale og internationale industrier.
 2. Giv løsninger på udfordrende problemer i deres erhverv ved at anvende computerteknologi teori og principper.
 3. Kommuniker effektivt, arbejde samarbejde og udvise høje niveauer af professionalisme og etisk ansvar.
 4. Opnå personlig og professionel succes med bevidsthed og engagement i deres etiske og sociale ansvar, både som enkeltpersoner og i teammiljøer.

Hvorfor skal jeg have computeringeniør på HPU?

I en tidsalder af teknologi fortsætter efterspørgslen efter computerprogrammører med at udvide. Ifølge US Bureau of Labor Statistics vokser efterspørgslen efter studerende med en grad i computerteknik hurtigere end de fleste grader.

Vi er forpligtet til at integrere de nyeste tendenser inden for teknologi i vores læseplan.

Du får adgang til den tilgængelige topsoftware. Vores studerende opfinder og designer nye tilgange til computerteknologi og finder innovative anvendelser til eksisterende teknologi.

Computeringeniører nyder fremragende jobmuligheder, fordi mange virksomheder rapporterer om vanskeligheder med at finde disse højtuddannede arbejdstagere.

Hvad kan jeg gøre med denne store?

Studerende med en grad i computerteknik arbejder professionelt inden for følgende områder: computerhardware og software-design, indlejrede systemer, computernetværk, cyber-fysiske systemer, robotik, systemintegration og elektronisk designautomation.

Unikke kursustilbud

 • Avanceret programmering med datastrukturer
 • CAD / CAM Fundamentals
 • kredsløb
 • Computerarkitektur
 • Digital logik og computersystemer
 • Diskrete strukturer
 • Elektronik
 • Mikroprocessorapplikationer
 • Operativsystemer
 • Programmering i MATLAB
 • Realtid og integrerede systemer
 • Signaler og systemer119752_18165814591_6a0306e77a_z.jpg

Studerendes resultater af programmet

Færdigheder, som studerende har på tidspunktet for eksamen, inkluderer:

 1. En evne til at identificere, formulere og løse komplekse tekniske problemer ved at anvende principper for ingeniørvidenskab, videnskab og matematik.
 2. En evne til at anvende teknisk design til at producere løsninger, der imødekommer specificerede behov under hensyntagen til folkesundhed, sikkerhed og velfærd samt globale, kulturelle, sociale, miljømæssige og økonomiske faktorer.
 3. En evne til at kommunikere effektivt med en række publikum.
 4. En evne til at anerkende etiske og professionelle ansvarsområder i tekniske situationer og træffe informerede vurderinger, som skal overveje virkningen af tekniske løsninger i globale, økonomiske, miljømæssige og samfundsmæssige sammenhænge.
 5. En evne til at fungere effektivt på et team, hvis medlemmer sammen leverer lederskab, skaber et samarbejde og inkluderende miljø, fastlægger mål, planlægger opgaver og opfylder mål.
 6. Evne til at udvikle og gennemføre passende eksperimentering, analysere og fortolke data og bruge teknisk vurdering til at drage konklusioner.
Senest opdateret Aug 2019

Om skolen

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around ... Læs mere

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around you-you'll be expected to become an active citizen. Minimer