Read the Official Description

Programoversigt

Eksperimentering er en vigtig komponent i at lære videnskab på Carleton. I løbet af det første år vil dine klasser typisk have foredrag og et laboratorie- eller selvstudiekomponent. Hvert laboratorium vil tage tre timer om ugen, så hvis du vælger tre af disse labkurser, kan du hver uge have 9 timers praktisk eksperimentering.

Vores laboratorier, tutorials, feltkurser og seminarer gennemføres i små klasser, hvilket resulterer i masser af personlige interaktioner med professorer, laboratorievejledere og medstuderende.

Første års videnskabsstuderende opmuntres til at tilmelde sig vores unikke seminar kursus Seminar in Science, der er designet specielt til at introducere dig til de nyeste videnskabelige spørgsmål og hjælpe dig med at udvikle den form for kommunikation, analytisk tænkning og forskningsfærdigheder, du skal bruge til din videnskab studier og din karriere.

Mange af vores professorer er aktivt involveret i banebrydende forskning inden for deres ekspertiseområder, og du kan finde dig selv på nogle af disse projekter. Carleton-fakultetet har også smedet stærke forbindelser med Ottawa-baserede industrier, offentlige laboratorier og afdelinger samt undervisnings- og forskningshospitaler, der giver Carleton-studerende en bred vifte af forsknings- og beskæftigelsesmuligheder.

Udforsk Videnskab ved Carleton University

Program taught in:
Engelsk

See 18 more programs offered by Carleton University Undergraduate »

Last updated February 9, 2019
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date