Bacheloruddannelser

En bachelor er en bachelor-grad tillagt ved universiteter rundt om i verden for færdiggørelse af bachelor studie i et eller flere fag. Bachelorgrad programmer tager mellem 3 til 5 år at færdiggøre og yderligere forberede kandidater til en karriere i deres valgte område. Erhvervelse af en bachelorgrad byder på mange faglige, personlige og faglige udbytte. Bachelor grader er tilgængelige på tværs af forskellige fagområder, herunder Arts, Business, Engineering and Technology, jura, humaniora, samfundsvidenskab, biologiske og Life Sciences, og naturvidenskab. Inden for hver af disse studieretninger, findes en lang række praktiske specialer inden for bestemte fagområder. De mange forskellige bacheloruddannelser kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære bachelorer nedenfor.

Nyligt tilføjede Bachelorstudier

University of Central Missouri

Bachelor i regnskabsføring (BSBA)

December 12, 2018
School of Accountancy inden for University of Central Missouri 's Harmon College of Business og Professional Studies er forpligtet til at give dig en student-fokuseret, anvendt regnskabsmæssig uddannelse, der fører til din professionelle succes.

University of North Alabama College of Arts and Sciences

Bachelor i socialt arbejde grad

December 12, 2018
BSW-kandidaten kvalificerer sig til øjeblikkelig ansøgning til at blive en licenseret professionel socialarbejder. BSW-uddannelsen giver eleverne mulighed for at påbegynde professionel social arbejdspraksis i offentlige og private sociale serviceagenturer på lokalt, statsligt og føderalt niveau, der leverer forskellige tjenester til forskellige befo… [+]lkninger. [-]

Western Carolina University

Bachelor i erhvervsøkonomi og juridik

December 10, 2018
Westerns Business Administration og Law Program giver studerende en kvalitetsuddannelse inden for business administration og lov, forretningspolitik og strategi gennem synergistisk undervisning, forskning og service. Studerende får en grundig baggrund i forholdet mellem forretning og ret, juridisk teori, juridisk forskning og anvendelse af loven i … [+]dagligdags forretningstransaktioner og ledelse. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en bachelorgrad?

Der er en række værdifulde grunde og fordele til at forfølge en bachelor 's grad, herunder øget en ' s indtjeningsevnen. Program varigheder og omkostninger variere afhængigt af den respektive skole og dens bacheloruddannelsen, samt koncentrationerne inden for hver program.Bachelor programmer tilbyder typisk to primære typer af bachelor 's grader: Bachelor of Arts grad og Bachelor of Science grad.

Oversigt over bacheloruddannelserne

Studerende, der tilmelder i en bachelor 's Uddannelsen vil normalt tilbringer de første to år på at studere centrale eller fundamentale kurser, sammen med almene uddannelser. Den anden halvdel af deres bachelor 's uddannelser vil fokusere på deres udvalgte majors gennem relevante valgfag.

Variable til den tid, det tager at fuldføre en bachelor 's uddannelsen omfatter, om det er en traditionel fire-årigt program taget i klasseværelset på campus, eller et fuldt online program, der kan reducere den tid til to til tre år. Andre faktorer omfatter, om den studerende tage klasser på fuld tid eller deltid. Mens fuldtidsstuderende normalt tage 12 til 18 kredit timers undervisning per semester for at sikre opfyldelsen af ​​deres bachelor 's grader inden for de udpegede fire år kan deltidsstuderende tage alt fra fem til otte år, afhængigt af, hvad skolen tillader .

Travle voksenelever især kan opleve, at online bachelorgrad programmer er mere fleksible og bekvemt. Disse elever har brug for kursus tidsplaner, der tilgodeser deres livsstil og andre forpligtelser, i stedet for den traditionelle omgivelser, der kræver lærende tage klasser på faste dage og tidspunkter i bestemte steder.Online Bachelor 's uddannelser ofte også tilbyde accelererede muligheder, som sætter eleverne til at gennemføre undersøgelser og tjene deres grader i omkring halvdelen af ​​tiden for de traditionelle fire-årig bachelor ' s uddannelser.

Bachelor Degree Typer: Bachelor of Arts og Bachelor of Science

Studerende kan vælge fra to primære bachelorgrad typer: Bachelor of Arts (BA) uddannelser eller Bachelor of Science (BSc) uddannelser.

Den Bachelor of Arts grad giver disse egenskaber for studerende til at overveje:

 • Mest hensigtsmæssigt for studerende, der ønsker fleksibilitet liberale kunst i tværfaglige studier, med en bred vifte af valgfag.
 • Mest velegnet til studerende, der planlægger at fokusere på litteraturstudier, kommunikation og sprog, humaniora eller samfundsvidenskab som antropologi, psykologi, sociologi, økonomi og internationale relationer.

Den Bachelor of Science grad giver disse egenskaber for studerende til at overveje:

 • Mest hensigtsmæssigt for studerende, som har mere intensive undersøgelser for karriereveje såsom ingeniører, undervisere, forskere, videnskabsmænd, advokater, og virksomhedsejere.
 • Mest velegnet til studerende, der planlægger at fokusere på matematik, datalogi og teknologi, teknik eller videnskab som biologi, kemi og fysik.

Inden enten BA eller diplomingeniøruddannelserne, kan eleverne også vælge en fusion. Der er omkring to dusin eller flere mulige speciale felter, men her er 10 populære områder af koncentration:

Fælles General Uddannelse Kurser

Før eleverne dykke ned i deres områder af koncentration, de typisk skal tage kerne eller fundamentale kurser, også kendt som generelle uddannelser, alt efter hvad hver enkelt institution og respektive BA eller BSc-uddannelsen kræver. Nogle af de kategorier af fælles generelle uddannelser introduktionskurser omfatter følgende:

 • Kunst og humaniora, herunder kunst påskønnelse, musikforståelse, drama, og humaniora, såsom sprog og litteratur, filosofi og religion.
 • Behavioral og Samfundsvidenskab, herunder psykologi og sociologi.
 • Biologi og Physical Science.
 • Computer undersøgelser, herunder grundlæggende edb-applikationer og online forskning teknikker.
 • Sprog og kommunikation, herunder sammensætning og forskning skrivning, litteratur og kommunikationsmedier.
 • Historie, civilisation undersøgelser, og verdenshistorien.
 • Matematik, herunder generel og finite matematik.
 • Filosofi og nutidige problemstillinger.

Fordele ved Optjening en Bachelor 's Degree

Når du tænker på at forfølge en bachelor 's grad man bør overveje den tid, kræfter og penge, man skal investere. Enkeltpersoner overvejede idé, men for at gå i skole - eller tilbage til skolen, bør overveje følgende fordele:

 • Mange arbejdsgivere nu overveje en bachelor 's grad som obligatorisk for entry-level positioner på tværs af en lang række områder og brancher.
 • Personer med bachelor 's grader forbedre deres muligheder for avancement og kampagner, samt få et forspring i leje proces over dem, der ikke har bachelor ' s grader.
 • Visse områder betragtes i høj efterspørgsel og fortsætte med at vokse hurtigere end gennemsnittet blandt alle brancher, i henhold til den Bureau of Labor Statistics (BLS). Personer med bachelor 's grader kan få et forspring på konkurrencen på områder som sundhed, uddannelse, teknologi og andre faglige områder.
 • Personer med bachelor 's grader kan øge deres indtjeningsevne. For eksempel refererer amerikanske studerende, en 2012 rapport fra US News University Emnekode fremhævede betydningen af at tjene mindst en fire-årig grad i denne erklæring: "amerikanere med en fire-årig grad kan forvente at se ugeløn, der er 64% højere end deres jævnaldrende, der ikke deltog kollegium ".

Udgifter Forfølge en Bachelor 's Degree

Uddannelse, ligesom så mange ting i dag 's verden, er dyrt. Stigende undervisning omkostninger, samt kost og logi for privatkunder studerende, eller pendling omkostninger til ikke-beboelse studerende og dyre lærebøger, alle bidrager til den høje pris på uddannelse.

Alligevel investering af tid, penge og kræfter vil helt sikkert være det værd i det lange løb.Heldigvis er mange studerende er berettiget til en form for studerende økonomisk støtte til dækning af en væsentlig del af deres udgifter. Afhængig af hvor en studerende bor, ville studielån eller andre finansielle støtte være afgørende. For eksempel ICEF Monitor rapporterede følgende eksempler (fra 2011) af de årlige uddannelses-og leveomkostninger for universitetsstuderende eller universitetsstuderende i tre lande:

 • Storbritannien: $ 30,000
 • USA: $ 37,000
 • Australien: $ 44,000

At studere eller ikke at studere?

Tanken om at gå i gæld for studielån og investere penge, tid og kræfter til en 's undersøgelser kan virke skræmmende. Men i dag 's verden, videregående uddannelse er næsten en nødvendighed for at lykkes. I sidste ende er det op til hver enkelt at afgøre, om han eller hun er villig og i stand til at give tilsagn om at forfølge en bachelor 's grad i et område af interesse.