BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Østrig - Bachelor-uddannelser i Østrig Bachelor

I Østrig, søger bacheloruddannelser til at finde den hårfine balance mellem rent akademisk og praksis-orienteret undervisning. Bachelor studerende i Østrig vil være forsynet med den omfattende, grundlæggende viden og færdigheder er nødvendige for at deres valgte karriere. Ved afslutningen af ​​en bachelorgrad i Østrig, vil de studerende blive kvalificeret til at gå videre til at fortsætte deres uddannelse i en master-eller ph.d.-uddannelse, søge beskæftigelse med det samme, eller udfylde eventuelle professionelle undersøgelser, som kan kræves i deres sektor. Østrigske universiteter og skoler er dedikeret til at maksimere værdien af ​​deres beliggenhed i midten af ​​kulturelt og demografisk mangfoldigt EU. Internationale studerende fra hele verden valgte at tage deres bachelorer i Østrig.

Østrigske Bacheloruddannelser tendens til at vare i tre år.Bacheloruddannelser i Østrig og omkring Den Europæiske Union blev mere standardiseret med Bologna-processen, hvilket gør det lettere for kandidater fra østrigske bacheloruddannelser at overføre kreditter til andre EU-institutioner, eller få anerkendelse for deres grad. Nedenfor finder du en lang række programmer fra akkrediterede universiteter i Østrig for studerende, der ønsker at studere alt fra Business Administration til Mineral Resources Engineering og fra Biological Chemistry til Fritid og Tourism Management.

Du kan læse mere om de spændende bachelor programmer, der tilbydes på disse akkrediterede østrigske skoler, bare rulle ned. Du kan anmode om at få sendt til dig direkte fra universiteterne på få minutter!

resultater fundet Filter

Bacheloruddannelsen i biologisk kemi

Johannes Kepler University Linz
på universitet Fuldtid 6 semestre Oktober 2019 Østrig Linz Tjekkiet Ceske Budejovice + 2 mere

Biologisk kemi er et akademisk uddannelsesprogram inden for naturvidenskab, der giver de studerende en forståelse af kemi såvel som de underliggende principper ved grænsefladen mellem kemiske og biologiske processer i levende systemer.

Bacheloruddannelsen i bioinformatik

Johannes Kepler University Linz
på universitet Fuldtid 6 semestre Oktober 2019 Østrig Linz Tjekkiet Ceske Budejovice + 2 mere

Sammenkædning af "Life Sciences" - biologi, genetik, medicin, apotek og computervidenskab - med datalogi, matematik og statistik har gjort området for bioinformatik uundværlig.

Bachelor i tværfaglige strategier - anvendt studier inden for kunst, videnskab, filosofi og globale udfordringer

University of Applied Arts Vienna
på universitet Fuldtid 8 semestre Kontakt skolen Østrig Wien

Bacheloruddannelsen "tværfaglige strategier. Anvendte studier inden for kunst, videnskab, filosofi og globale udfordringer "giver et bredt spektrum af kunstneriske og videnskabelige færdigheder, strategier og principper for kunstnerisk og videnskabelig praksis, der er forbundet med ønsket om at fremme en kritisk tilgang, samarbejdsevner og målrettet læring ikke bare i individuelle videnområder, men også ud over kunsten.

Bachelor i Elektroteknologi

University of Applied Sciences Upper Austria
på universitet Fuldtid 6 semestre Oktober 2019 Østrig Wels

Dette program er fokuseret på design og produktion af udstyr til moderne elektriske strømforsyning og magt applikationer. Dette dækker komponenter til intelligente net, udnyttelse af vedvarende energi og elektrisk mobilitet. Formålet med Electrical Engineering programmet er at udvikle personer, der vil være i stand til at opfylde kravene fra internationale elektrisk energi teknik. Vores program er meget praktisk og ...

Bachelor i global salg og markedsføring

University of Applied Sciences Upper Austria
på universitet Fuldtid 6 semestre Oktober 2019 Østrig Steyr

Er du interesseret i de tværkulturelle udfordringer skabt af globaliseringen af ​​verdensøkonomien? Er du interesseret i at arbejde i eksportsektoren, eller ville du selv gerne gå til udlandet og leve et internationalt liv i det mindste for et par år? Østrigs eksport økonomi er lykkedes at sætte internationale standarder på mange områder, især i industrielle anlæg, maskiner og tekniske varer ...

Bachelor i International Business Administration (IBA)

Wittenborg University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 3 - 4 år September 2020 Østrig Wien

Herunder 10 specialiseringer, praktikophold og mulighed for at starte 6 gange om året deler disse IBA-programmer et bredt 1. år med studerende med speciale i deres valgte programmer fra år 2.

Bachelor i Entreprenørskab

Wittenborg University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 3 - 4 år Åben tilmelding Holland Amsterdam Østrig Wien + 2 mere

Studerende, der vælger Bachelor of International Business Administration Pathway of Entrepreneurship

Bachelor International Hospitality Management (dobbelt grad)

Wittenborg University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 3 - 4 år Åben tilmelding Holland Apeldoorn Østrig Wien + 2 mere

International Business Administration (IBA) Bachelor-uddannelsen med speciale i Hospitality Management, kombineret med BA (Hons) i International Hospitality Management er rettet mod studerende, der ønsker at følge en lederkarriere i servicebranchen, i en internationalt fokuseret organisation eller virksomhed.

Bachelor Informatik

IMC University of Applied Sciences Krems
på universitet Fuldtid 6 semestre September 2020 Østrig Krems an der Donau

Internettet af ting, Industri 4.0 og sociale medier; data mining og maskinindlæring; den eksponentielle vækst i lagerkapacitet og stigning i skybaseret proceskraft: alle disse banebrydende udviklinger illustrerer stigningen i datagenererende teknologier.

Bachelor Business Administration

IMC University of Applied Sciences Krems
på universitet Fuldtid 6 semestre September 2020 Østrig Krems an der Donau

Business Administration bacheloruddannelsen kombinerer forretningsadministration med ledelsesevner, der forbereder dig til en international karriere.

Bachelor International Wine Business

IMC University of Applied Sciences Krems
på universitet Fuldtid 6 semestre September 2020 Østrig Krems an der Donau

Curriculum for International Wine Business bacheloruddannelsen dækker erhvervslivet, juridiske, vinavl og vinfremstilling emner.

Bachelor Turisme og Fritid Ledelse

IMC University of Applied Sciences Krems
på universitet Fuldtid Deltid 6 semestre September 2020 Østrig Krems an der Donau + 1 mere

Bacheloruddannelsen for turisme og fritid udvikler omfattende erhvervslivskompetence til turistbranchen.

Bachelor Eksportorienteret Ledelse

IMC University of Applied Sciences Krems
på universitet Fuldtid 6 semestre September 2020 Østrig Krems an der Donau

Eksportorienteret bacheloruddannelse styrer dig med omfattende erhvervskundskab og ekspertise inden for internationale relationer.

BA i Business Consultancy International

University of Applied Sciences Wiener Neustadt
på universitet Fuldtid 6 semestre September 2020 Østrig Wiener Neustadt

Business Consultancy International (BCi) er en høj kvalitet og udfordrende business-studier uddannelsen undervist udelukkende på engelsk.