141 Fjernundervisning Bachelor Programmer i Økonomi 2024

Fjernundervisning Bachelor Programmer i Økonomi 2024Filter
    • Marshall, USA

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Forbered dig på en succesfuld karriere i et voksende felt med Southwest Minnesota State University fuldt online Bachelor of Science i regnskabsgrad. Afslut dit program om to til fire år og opgrader med de problemløsnings-, computer- og kommunikationsevner, du har brug for til karrierer som forretningsanalytiker, finansiel planlægger og aktuar.

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    16 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    BS i Accounting-graden ved King University giver den nødvendige viden til at blive en effektiv regnskabsprofessionel og lægger grundlaget for, at studerende kan forberede sig til CPA-eksamenen. Gennemfør programmet på så få som 16 måneder. Ansøg i dag.

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    42 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Methodist Universitys ACBSP-akkrediterede online Bachelor of Science in Accounting vil give dig værktøjerne til at udvikle din egen regnskabsviden, mens du tager din karriere til næste niveau. Fra erfarne, innovative fakulteter vil du få de nødvendige færdigheder til at deltage i CPA-eksamenen i North Carolina og andre stater. Vælg Health Care Administration-koncentrationen for at forberede dig til regnskabskarrierer hos sundhedsudbydere eller på sundhedsfaciliteter.

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Forbered dig på forskellige og velbetalte jobmuligheder med Eastern Oregon Universitys prisvindende online bachelorgrad i økonomi. Med det praktiske, teoretiske og praktiske pensum kan du forfølge regeringsarbejde, økonomstillinger, forskningsjob eller ledelsesarbejde, der kan føre til en CEO-titel.

    • Longmeadow, USA

    Fuldtid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Livingston, USA

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Gør dig klar til en succesfuld finansiel karriere med en Bachelor of Business Administration in Finance fra University of West Alabama Online . Gennem 100 % online undersøgelse kan du forberede dig på at blive en certificeret finansiel planlægger eller forfølge andre efterspurgte roller. Du lærer at guide virksomheder til smarte beslutninger med deres penge. Med seks startdatoer om året er det altid et godt tidspunkt at tage fat i at forfølge din business-grad med UWA.

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    8 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Afslut din grad med online BS i regnskab ved Concordia University, St. Paul. Du får de kombinerede færdigheder og viden inden for forretning og regnskab, der viser, at du forstår, at regnskabsfaget handler om mere end bare tal. Overfør op til 90 point.

    • Birkirkara, Malta

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Siden begyndelsen af 90'erne har Malta udviklet sig til et af de mest respektable og hurtigst voksende finansielle knudepunkter i verden. Malta opererer under høje regulatoriske europæiske standarder for overholdelse af forholdsvis lave driftsomkostninger og har etableret sig som et meget lukrativt land for udenlandske investeringer, der tilbyder adskillige økonomiske muligheder for en kvalificeret flersproget arbejdsstyrke. I øjeblikket er maltesiske finansielle institutioner stærkt koncentrerede inden for investeringsfonde, aktiv- og formueforvaltning, fintech og blockchain samt forsikrings- og kreditstyring.

    • Online

    Fuldtid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk, Italiensk

    Programmet udstyrer eleverne med færdigheder og selvtillid til effektivt at styre og tilpasse sig en bred vifte af konkurrencedygtige og konstant skiftende forretningsmiljøer på den internationale arena.

    • The City, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Prague, Tjekkiet

    Fuldtid

    3 år

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Dette treårige studieprogram fører til tildeling af en europæisk bachelorgrad (bakalář, bc.) Tildelt af UNYP og akkrediteret af International Accreditation Council for Business Education (IACBE) og det tjekkiske ministerium for uddannelse, ungdom og sport (MŠMT ). Denne koncentration i økonomien forbereder eleverne til deres professionelle karriere ved at tilbyde flere specialiserede kurser i de sidste to semestre (sidste år) af deres studie på UNYP . Kurserne undervises af dygtige og erfarne foredragsholdere med dokumenteret ekspertise og legitimationsoplysninger inden for finans og finansielle tjenesteydelser.

    • Birmingham, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Madrid, Spanien
    • Online

    Fuldtid

    4 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk, Spanish

    Du vil supplere din bachelorgrad i økonomi og international virksomhed med en diplomuddannelse i Business Analytics. Boost din professionelle fremtid. Det er en af de grader med større beskæftigelsesegnethed på det globale marked, fordi det kombinerer færdigheder og viden til at mestre international forretning sammen med evnen til at analysere og træffe beslutninger afledt af økonomien.

    • Richmond, USA

    Fuldtid, Deltid

    120 timer

    Fjernundervisning

    Engelsk

    EKU's 100% online bachelor i forretningsadministration i risikostyring og forsikring forbereder eleverne til at blive virksomhedsledere og anvende gennemprøvede forretningsprincipper til at udforske og styre de risici, virksomheder står over for. Denne alsidige grad er i virkeligheden fokuseret og giver mulighed for at få en økonomisk givende karriere, mens den påvirker andres liv. Kandidater er parate til at indtage nøglepositioner med fremragende lønninger, blive forretningsiværksættere eller forfølge en MBA.

    • Kitchener, Canada
    • Waterloo, Canada
    • + 6 more

    Fuldtid

    4 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Bachelor of Business Administration in Accounting, Audit, and Information Technology (AAIT) på Conestoga College er en unik uddannelse, der giver de studerende en omfattende uddannelse i regnskab, revision og informationsteknologi.