BACHELORSTUDIES

Fjernundervisning Økonomi Midway - Økonomi -uddannelser i Midway Økonomi , Midway

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Økonomi og administration er en disciplin, der fokuserer på både makro- og mikro økonomi. Eksperter er uddannet til at forstå både hvordan individuelle handlinger og masse tendenser påvirker økonomien. Mange specialisere sig i bestemte fagområder såsom den offentlige orden, erhvervsøkonomi og forbrugeradfærd.

 

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Fjernundervisning Økonomi Midway - Tag din Økonomi i Midway. Få alle Økonomi program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Økonomi, Midway, Fjernundervisning Filter

Bachelor i regnskab

Midway University
Bachelor
Bachelor
Aug 2021
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet
Online

Midway University 's Bachelor of Science in Accounting giver de studerende den grundlæggende viden og færdigheder, der er nødvendige for at få en succesrig karriere inden for ...

Læs mere