48 Bachelor Programmer i Administrationsstudier i Asien for 2024

Bachelor Programmer i Administrationsstudier i Asien for 2024Filter
    • Hong Kong, Hongkong

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    I dagens globaliserede og konkurrencedygtige forretningsmiljø skal logistikvirksomheder og virksomheder identificere, fange og styre moderne logistik og forretningsmuligheder. For at få succes skal de være effektive i deres drift og være i stand til at tilpasse sig ændringer i miljøet, markedet og kundernes forventninger. For at imødekomme de studerendes og samfundets behov er denne ordning udviklet til at udstyre studerende med specialiserede færdigheder i styring af logistik og virksomhedsprocesser i moderne organisationer og virksomheder i en global sammenhæng.

    • Tbilisi, Georgien

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Caucasus School of Business tilbyder et BBA-program, der er baseret på vestlige værdier og er designet til at udvikle, globalt konkurrencedygtige forretningsfolk med omfattende teoretisk viden og praktiske færdigheder, som vil dele og forsvare verdensomspændende accepterede demokratiske værdier og principperne for virksomhedernes sociale ansvar.

    • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    I det globale erhvervsmiljø i dag afhænger en virksomheds succes i stigende grad af hastigheden og effektiviteten af dens forsyningskæder. For at kunne konkurrere på dette hurtigt skiftende globale marked kræver organisationer medarbejdere, der både har en bred forståelse af, hvordan virksomheder fungerer, og specialiseret viden om supply chain-processer.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Logistikstyring er en af grundstenene i enhver succesfuld virksomhed.Med globaliseringens stormløb er logistikstyring blevet mere kompleks og står over for hårde udfordringer.Det medfører en bred vifte af aktiviteter, da globale virksomheder skal integrere varestrømmen fra leverandørerne gennem deres faciliteter til deres kunder.Korrekt udførelse af logistikfunktioner kan således bidrage til både lavere omkostninger og forbedret kundeservice.Medmindre en organisation kan styre og koordinere bevægelsen af materialer, information og kontanter gennem sin virksomhed og partnerorganisationers, er det usandsynligt, at den vil overgå sine konkurrenter.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Da den 4. industrielle revolution (IR4.0) overtager verden, ser vi en opadgående tendens til sammenlægning af digital teknologi med erhvervslivet. Da virksomheder infunder digital teknologi inden for deres operationer, hæver Digital Transformation kundeoplevelsen og transformerer forretningsmodeller og driftsmodeller inden for organisationen.

    • Muscat, Oman

    Fuldtid

    7 semestre

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Science in Logistics at GUtech er skræddersyet til kravene i sultanatet i Oman og regionen, men trækker på den nyeste viden, der er akkumuleret på RWTH Aachen University. En stærk vægt på programmet er placeret på GUtechs kandidater.

    • France Online, Frankrig
    • Belgium Online, Belgien
    • + 13 more

    Fuldtid

    Fjernundervisning

    French

    Indehaveren af DEESAD – Executive Assistant er lederens højre arm. Han leder forretningsførerens aktiviteter og projekter.

    • Ras Al Khaimah, Forenede Arabiske Emirater

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Human Resource Management er processen med at ansætte og udvikle medarbejdere, så de bliver mere værdifuld for organisationen.

    • Dubai, Forenede Arabiske Emirater
    • Sharjah, Forenede Arabiske Emirater
    • + 1 more

    Deltid

    På campus

    Engelsk

    BBA (Bachelor of Business Administration) er et bachelorprogram bestående af tre faser med kontaktbaserede klasser leveret i UAE kun på fredag, som kan afsluttes om cirka 2,5 år.

    • Shah Alam, Malaysia
    • George Town, Malaysia

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Som for Bachelor of Business Administration i Human Resource Management, dens mål er at udstyre business studerende med lyden viden i forvaltningen af ​​menneskelige ressourcer og praksis i den virkelige virksomhed organisation. De udbudte kurser bliver specielt struktureret til at give de studerende dygtige viden og færdigheder i human resource management. Udover, efter at opgradere de kan også fortsætte deres studier i MBA-programmer.

    • Qingdao, Kina

    Fuldtid

    På campus

    Dette program forbereder enkeltpersoner til at styre og koordinere alle logistiske funktioner i en virksomhed, såsom analyse, salg, kundeservice, system management, lagerdrift og fordelingsbeslutninger.

    • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Human Resource Management beskæftiger sig med en række grundlæggende forretningsfunktioner, herunder rekruttering og udvælgelse, uddannelse og udvikling, forandringsledelse og arbejdssikkerhed. Hvis du er interesseret i at forstå, motivere og udvikle en menneskers menneskelige kapital, vil UOWD's Bachelor of Commerce (BCom) - Human Resource Management i UAE forberede dig til en karriere på dette område.

    • Suzhou, Kina

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    I BA Human Resource Management-programmet lærer du, hvordan enkeltpersoner styres inden for en organisatorisk kontekst. Du vil blive introduceret til den aktuelle teori og praksis for human resource management og blive opfordret til at tænke kreativt og kritisk om rollen som human resource management i den bredere forretningsverden. Du vil tilegne dig en række intellektuelle, interpersonelle og tekniske færdigheder, der er relevante for området og udvikle en forståelse af de rammer, der bruges til at styre arbejdsgiver- og medarbejderforhold.

    • Muscat, Oman

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    BSc i logistik med transportledelse er en af de få logistikuddannelser, der kombinerer teknologisk viden med forretning og ledelse for at imødekomme behovene i logistikbranchen. Efter vellykket gennemførelse af programmet optjener de studerende en grad fra Muscat University .

    • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Vil du tage en ledende rolle i forvaltningen af en organisations største aktiver? Bachelor of Business Administration i Human Resource Management vil forberede dig til at bidrage både strategisk og operationelt til udviklingen af en arbejdsstyrke i enhver professionel indstilling.