BACHELORSTUDIES

Deltid Administrationsstudier Sydney - Administrationsstudier -uddannelser i Sydney Administrationsstudier , Sydney

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Sydney er hjemsted for Australiens mest højtflyvende uddannelsesinstitutioner. Den ældste universitet i Australien, University of Sydney er blandt de institutioner i byen. Andre omfatter Australian Catholic University og University of New South Wales.

Deltid Administrationsstudier Sydney - Tag din Administrationsstudier i Sydney. Få alle Administrationsstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Administrationsstudier, Sydney Filter

Bachelor of Commerce (Human Resource Management)

University of Wollongong Faculty of Business
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Mennesker er en organisations mest værdifulde ressource. Human Resources Management (HRM) er optaget af at finde det rigtige personale til en organisation og have ansat dem, p ...

Læs mere

Bachelor i erhvervslivet (forvaltning af samfundstjenester)

Stott's College
Bachelor
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Kurset er designet til at give dig et solidt fundament i forretningsdiscipliner, så du kan arbejde i en række roller på tværs af organisationer eller drive din egen virksomhed ...

Læs mere