BACHELORSTUDIES.DK

Administrationsstudier Sydney - Administrationsstudier-uddannelser i Sydney Administrationsstudier, Sydney

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Sydney er hjemsted for Australiens mest højtflyvende uddannelsesinstitutioner. Den ældste universitet i Australien, University of Sydney er blandt de institutioner i byen. Andre omfatter Australian Catholic University og University of New South Wales.

Administrationsstudier Sydney - Tag din Bachelor i Sydney. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, Sydney Filter

Bachelor of Commerce (Human Resource Management)

University of Wollongong Faculty of Business
på universitet Fuldtid Deltid 3 find din doctor juris Januar 2020 Australien North Wollongong Sydney + 2 mere

Mennesker er en organisations mest værdifulde ressource. Human Resources Management (HRM) er optaget af at finde det rigtige personale til en organisation og have ansat dem, pleje dem, så de ønsker at blive og yde det bedst af deres evner.