BACHELORSTUDIES

Deltid Administrationsstudier North Wollongong - Administrationsstudier -uddannelser i North Wollongong Administrationsstudier , North Wollongong

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

En bacheloruddannelse i Administration, svarende til BBA programmer til hensigt at give en bred uddannelse i de funktionelle områder i en virksomhed. Kandidater fra Bachelor i Administration vil besidde lederevner, business beslutningstagning evner og stærke kommunikationsevner.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Deltid Administrationsstudier North Wollongong - Tag din Administrationsstudier i North Wollongong. Få alle Administrationsstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, North Wollongong Filter

Bachelor of Commerce (Human Resource Management)

University of Wollongong Faculty of Business
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Mennesker er en organisations mest værdifulde ressource. Human Resources Management (HRM) er optaget af at finde det rigtige personale til en organisation og have ansat dem, p ...

Læs mere