BACHELORSTUDIES.DK

Administrationsstudier Flanders - Administrationsstudier-uddannelser i Flanders Administrationsstudier, Flanders

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Kandidater fra Bachelor i Administration vil have stærke kompetencer i ledelse, business beslutningstagning og kommunikation. Dette er fordi den grad, der svarer til en BBA program, har til hensigt at tilvejebringe en bred uddannelse i de funktionelle områder i en virksomhed.

Belgien tilbyder en markedsorienteret højere niveau uddannelse, der er baseret på færdigheder og innovation. Landets 's videregående uddannelsesinstitutioner tilbyder en interaktiv samtidig forskningsorienteret universitetsuddannelse før tiltrædelsen af ​​arbejdsmarkedet.

Administrationsstudier Flanders - Tag din Bachelor i Flanders. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, Flanders Filter

Bachelor i International Office Management

Artevelde University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Belgien Ghent

Har du en passion for sprog og mennesker? Til alt hvad der har at gøre med den digitale verden? Ønsker du at udvide dine horisonter og træde uden for din komfortzone? Verden er din legeplads!