Filter
Bachelorgrader
Brasilien Aracaju Studietype: alle Hastighed: alle

Administrationsstudier Aracaju - Administrationsstudier-uddannelser i Aracaju Administrationsstudier, Aracaju

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Nogle af de bedste universiteter i Latinamerika er baseret i Brasilien, et land, der har mere end 2.000 højere læreanstalter. Universiteter i Brasilien kan opdeles i følgende klassifikationer: føderale regering forvaltede universiteter, statslige statskontrollerede universiteter, kommunale lykkedes regeringen universiteter og private universiteter.

Selvom, den mindste stat i Brasilien, Aracaju har flere uddannelsesfaciliteter, der tilbyder højere læringsmuligheder til folk. Velkendte faciliteter som Federal University of Sergipe, Tiradentes University og Sao Luis College er baseret her.

Administrationsstudier Aracaju - Tag din Bachelor i Aracaju. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

4 Resultater i Administrationsstudier, Aracaju

Grader
Sted
Brasilien
Aracaju
Studietype
Hastighed
Grupo Tiradentes

Universet af faglige ordrer organisationer til at forene virksomhedens interesser med de dem, der arbejder det. De seneste år har været enestående i den socioøkonomiske h ... [+]

Universet af faglige ordrer organisationer til at forene virksomhedens interesser med de dem, der arbejder det. De seneste år har været enestående i den socioøkonomiske historie Pernambuco, overvejer det genererede sæt af initiativer, der allerede ved at blive gennemført eller midt i forhandlinger og planlægning.

RH MANAGER er at bidrage til opfyldelsen af ​​de strategiske mål for selskabet, artikulere den professionelle tilfredsstillelse og personlig tilfredsstillelse af dets vigtigste aktiv, udvikleren.

arbejdsmarkedet

Den nuværende markedssituation kræver høj konkurrenceevne indekserer organisationer. Kompleksiteten af ​​brasiliansk arbejdsret, fremskyndelse af omsætningen på grund af optagelse af "Generation Y" på markedet, og den ubarmhjertige forfølgelse af produktiviteten, er kendsgerninger, der bekræfter omfanget af markedet. En sammenhæng, der muliggør fremkomsten af ​​manager menneskelige ressourcer, især i mellemstore og store virksomheder, offentlige eller private tjeneste. Den daglige fremkomsten af ​​nye virksomheder, og det er vigtigt at styrke den menneskelige kapital for at nå strategiske mål sikrer travle tidsplan af rådgivningstjenester og specialiseret rådgivning.... [-]

Brasilien Aracaju
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Grupo Tiradentes

Den nuværende sociale situation har bragt ændringer i forskellige områder af menneskelig aktivitet. Teknologiske fremskridt og globalisering kræver fagfolk i stigende gra ... [+]

UNIT KURSUS MÅNEDLIG værdier med 35% (20% + 15%) * Yellow House R $ 259,35 MAGDALENE (morgen) R $ 356,85 MAGDALENE (NIGHT) R $ 369,85

Den nuværende sociale situation har bragt ændringer i forskellige områder af menneskelig aktivitet. Teknologiske fremskridt og globalisering kræver fagfolk i stigende grad forberedt til et mere konkurrencepræget marked.

Naviger i hård sø i en økonomi, mere og mere globaliserede kræver forberedt og fornemmer prædiktive administratorer. Det er for administratoren at være en klog leder ikke kun med globale ændringer, men også med de mennesker, som leder, giver incitamenter, at være opmærksom på deres behov, hvilket gør dem til at føle vigtigt som medarbejdere og som mennesker.... [-]

Brasilien Aracaju
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Grupo Tiradentes

Den Logistics gælder naturligvis de vigtigste transportveje procedurer, lager og logistik. Kør og tidsplan vedligeholdelsesprogram for maskiner og udstyr, indkøb, modtage ... [+]

Den Logistics gælder naturligvis de vigtigste transportveje procedurer, lager og logistik. Kør og tidsplan vedligeholdelsesprogram for maskiner og udstyr, indkøb, modtagelse, opbevaring, håndtering, forsendelse og distribution af materialer og produkter. Samarbejder i lagerstyring. Forudsat kundeservice. Gennemføre kvalitetsprocedurer, sikkerhed og hygiejne i logistiksystem.

02 års varighed Dag og nat arbejdsmarkedet

Logistik gennemsyrer de forskellige økonomiske sektorer: agroindustrien, industri, handel og tjenesteydelser. Tilføjer værdi af attributterne for tid og sted. Med globaliseringen af ​​økonomien, tilbyder produkter og serviceydelser er stigende, og udfordringen er at opfylde de serviceniveauer, der kræves af kunderne, der bidrager til udviklingen af ​​konkurrencedygtig og bæredygtig måde forretning. Således er efterspørgslen efter dygtige og kvalificerede fagfolk inden for logistik er progressiv og med et bredt marked præstation, både i den private og offentlige sektor.... [-]

Brasilien Aracaju
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Grupo Tiradentes

På dette kursus vil du lære at håndtere den største kapital i selskabet, menneskelig kapital, lære teknikker til at lede mennesker og dermed forårsage, at de kan bringe d ... [+]

På dette kursus vil du lære at håndtere den største kapital i selskabet, menneskelig kapital, lære teknikker til at lede mennesker og dermed forårsage, at de kan bringe de ønskede resultater af organisationerne.

Også undersøge de vigtigste værktøjer og folk ledelsesprocesser. Ved udgangen det kan, hvis du foretrækker det, ud over at styre afdelingen Human Resources i flere selskaber, bliver Consultant (a) Human Resources og du kan åbne din egen virksomhed.

RH Manager er at bidrage til opfyldelsen af ​​de strategiske mål for selskabet, artikulere den professionelle tilfredsstillelse og personlig tilfredsstillelse af dets vigtigste aktiv, udvikleren.

02 års varighed Dag og nat arbejdsmarkedet ... [-]
Brasilien Aracaju
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk