BACHELORSTUDIES.DK

Administrationsstudier Aracaju - Administrationsstudier-uddannelser i Aracaju Administrationsstudier, Aracaju

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Nogle af de bedste universiteter i Latinamerika er baseret i Brasilien, et land, der har mere end 2.000 højere læreanstalter. Universiteter i Brasilien kan opdeles i følgende klassifikationer: føderale regering forvaltede universiteter, statslige statskontrollerede universiteter, kommunale lykkedes regeringen universiteter og private universiteter.

Selvom, den mindste stat i Brasilien, Aracaju har flere uddannelsesfaciliteter, der tilbyder højere læringsmuligheder til folk. Velkendte faciliteter som Federal University of Sergipe, Tiradentes University og Sao Luis College er baseret her.

Administrationsstudier Aracaju - Tag din Bachelor i Aracaju. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

4 Resultater i Administrationsstudier, Aracaju Filter

Bachelor i human resource management

Grupo Tiradentes
på universitet Fuldtid 4 semestre Marts 2020 Brasilien Aracaju

Universet af faglige ordrer organisationer til at forene virksomhedens interesser med de dem, der arbejder det. De seneste år har været enestående i den socioøkonomiske historie Pernambuco, overvejer det genererede sæt af initiativer, der allerede ved at blive gennemført eller midt i forhandlinger og planlægning.

Bachelor i administration

Grupo Tiradentes
på universitet Fuldtid 8 semestre Marts 2020 Brasilien Aracaju

Den nuværende sociale situation har bragt ændringer i forskellige områder af menneskelig aktivitet. Teknologiske fremskridt og globalisering kræver fagfolk i stigende grad forberedt til et mere konkurrencepræget marked.

Bachelor i logistik

Grupo Tiradentes
på universitet Fuldtid 2 år Marts 2020 Brasilien Aracaju

Den Logistics gælder naturligvis de vigtigste transportveje procedurer, lager og logistik. Kør og tidsplan vedligeholdelsesprogram for maskiner og udstyr, indkøb, modtagelse, opbevaring, håndtering, forsendelse og distribution af materialer og produkter. Samarbejder i lagerstyring.

Bachelor i menneskelige ressourcer

Grupo Tiradentes
på universitet Fuldtid 2 år Marts 2020 Brasilien Aracaju

På dette kursus vil du lære at håndtere den største kapital i selskabet, menneskelig kapital, lære teknikker til at lede mennesker og dermed forårsage, at de kan bringe de ønskede resultater af organisationerne.