BACHELORSTUDIES.DK

Administrationsstudier Belo Horizonte - Administrationsstudier-uddannelser i Belo Horizonte Administrationsstudier, Belo Horizonte

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

En bacheloruddannelse i Administration, svarende til BBA programmer til hensigt at give en bred uddannelse i de funktionelle områder i en virksomhed. Kandidater fra Bachelor i Administration vil besidde lederevner, business beslutningstagning evner og stærke kommunikationsevner.

Brasilien er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres enestående resultatorienteret videregående uddannelse læring. Der er ikke meget sprogbarriere, da de fleste af de kurser tilbydes i portugisisk sprog.Brasilien har 50 offentlige og 80 private universiteter

Ganske få højere læreanstalter er placeret i Belo Horizonte. Nogle af de væsentlige universiteter og Brasilien såsom Faculdades Kennedy og Universidade Federal de Minas Gerais er baseret her.

Administrationsstudier Belo Horizonte - Tag din Bachelor i Belo Horizonte. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, Belo Horizonte Filter

Administração

Centro Universitário Una
på universitet Online Fuldtid 4 find din doctor juris Marts 2020 Brasilien Belo Horizonte + 1 mere

O curso de Administração Una é reconhecido pelo MEC, e possui mais de 40 anos de excelência na formação de administradores, sendo reconhecido por sua excelência no processo de formação de líderes e gestores.