Filter
Bachelorgrader
Brasilien Joinville Studietype: alle Hastighed: alle

Administrationsstudier Joinville - Administrationsstudier-uddannelser i Joinville Administrationsstudier, Joinville

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Kandidater fra Bachelor i Administration vil have stærke kompetencer i ledelse, business beslutningstagning og kommunikation. Dette er fordi den grad, der svarer til en BBA program, har til hensigt at tilvejebringe en bred uddannelse i de funktionelle områder i en virksomhed.

Brasilien er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres enestående resultatorienteret videregående uddannelse læring. Der er ikke meget sprogbarriere, da de fleste af de kurser tilbydes i portugisisk sprog.Brasilien har 50 offentlige og 80 private universiteter

Denne tilstand efterlader de studerende med et bredt udvalg at vælge imellem i form af uddannelsesinstitutioner. Det har over hundrede uddannelsescentre, der er berømt over hele Brasilien. Den statslige og føderale Universitet Santa Catarina, såvel som andre gymnasier, er fundet i denne tilstand.

Administrationsstudier Joinville - Tag din Bachelor i Joinville. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Administrationsstudier, Joinville

Grader
Sted
Brasilien
Joinville
Studietype
Hastighed
Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Form kritiske borgere og etisk standpunkt, opfordrer iværksætterånden af ​​hver akademisk. ... [+]

Om kurset Form kritiske borgere og etisk standpunkt, opfordrer iværksætterånden af ​​hver akademisk. Bidrager til hans rolle i skabelsen, forvaltning og administration af organisatoriske systemer. Aktiverer akademisk øvelse professionelle funktioner for en bæredygtig udvikling i overvågningen af ​​de konstante ændringer i markedet.

Titrering: Bachelor

Varighed: 4 år

Bout: Morgen eller Aften

Faglig profil:

Aktiverer den akademiske forståelse videnskabelige, tekniske, sociale og økonomiske produktion og forvaltning. Stimulerer personlige / faglige tillid beslutningsgrundlag, hensigtsmæssig udvikling og kvalitetsstyring.

Ansporer den assimilering af nye oplysninger, der danner fleksible, med mulighed for tilpasningsevne i forskellige administrator faglige fagområder fagfolk.... [-]

Brasilien Joinville
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk