BACHELORSTUDIES.DK

Administrationsstudier Joinville - Administrationsstudier-uddannelser i Joinville Administrationsstudier, Joinville

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Kandidater fra Bachelor i Administration vil have stærke kompetencer i ledelse, business beslutningstagning og kommunikation. Dette er fordi den grad, der svarer til en BBA program, har til hensigt at tilvejebringe en bred uddannelse i de funktionelle områder i en virksomhed.

Brasilien er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres enestående resultatorienteret videregående uddannelse læring. Der er ikke meget sprogbarriere, da de fleste af de kurser tilbydes i portugisisk sprog.Brasilien har 50 offentlige og 80 private universiteter

Denne tilstand efterlader de studerende med et bredt udvalg at vælge imellem i form af uddannelsesinstitutioner. Det har over hundrede uddannelsescentre, der er berømt over hele Brasilien. Den statslige og føderale Universitet Santa Catarina, såvel som andre gymnasier, er fundet i denne tilstand.

Administrationsstudier Joinville - Tag din Bachelor i Joinville. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, Joinville Filter

Grad i administration

Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)
på universitet Fuldtid 4 år Marts 2020 Brasilien Joinville

Form kritiske borgere og etisk standpunkt, opfordrer iværksætterånden af ​​hver akademisk.