BACHELORSTUDIES.DK

Administrationsstudier Manaus - Administrationsstudier-uddannelser i Manaus Administrationsstudier, Manaus

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Brasilien tilbyder en videregående uddannelse, der er delvist finansieret de studerende, der ønsker at forfølge en videregående uddannelse. De skal være i alderen mellem 18 og 35 år. Dette videregående uddannelsessystem giver eleverne til at lære praktiske færdigheder, der sætter dem til at møde det 21. århundredes udfordringer.

Studerende, der ønsker at studere i Manaus by i Brasilien har mange institution muligheder, hvor de kan vælge at deltage. For at nævne et par stykker, der er Federal University of Amazonas, University of the State of Amazonas og Universidade Paulista.

Administrationsstudier Manaus - Tag din Bachelor i Manaus. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, Manaus Filter

Administração

UNINORTE - Centro Universitário do Norte
på universitet Fuldtid 4 år Marts 2020 Brasilien Manaus

O curso de Administração da UniNorte foi planejado para formar profissionais preparados para atender as necessidades de um mercado cada vez mais competitivo e exigente.