BACHELORSTUDIES.DK

Administrationsstudier Natal - Administrationsstudier-uddannelser i Natal Administrationsstudier, Natal

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Kandidater fra Bachelor i Administration vil have stærke kompetencer i ledelse, business beslutningstagning og kommunikation. Dette er fordi den grad, der svarer til en BBA program, har til hensigt at tilvejebringe en bred uddannelse i de funktionelle områder i en virksomhed.

Nogle af de bedste universiteter i Latinamerika er baseret i Brasilien, et land, der har mere end 2.000 højere læreanstalter. Universiteter i Brasilien kan opdeles i følgende klassifikationer: føderale regering forvaltede universiteter, statslige statskontrollerede universiteter, kommunale lykkedes regeringen universiteter og private universiteter.

Bortset fra de historiske steder, naturområder og store strande, Natal har høj klasse universiteter og højere læreanstalter. De bemærkelsesværdige dem er International Institute for Neuroscience i Natal, og Federal University of Rio Grande do Norte.

Administrationsstudier Natal - Tag din Bachelor i Natal. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, Natal Filter

Administration

Centro Universitário Facex (UNIFACEX)
på universitet Fuldtid 8 semestre Marts 2020 Brasilien Natal

Den UNIFACEX Administration kursus mission er at uddanne fagfolk i stand til at styre organisationer i lyset af forandringer og transformationer, der ligger i den nuværende.