BACHELORSTUDIES.DK

Administrationsstudier Rio de Janeiro - Administrationsstudier-uddannelser i Rio de Janeiro Administrationsstudier, Rio de Janeiro

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

Brasilien, officielt Den Føderative Republik Brasilien er det største land i både Sydamerika og den latinamerikanske region. Det er verdens 's femte største land, både ved geografisk og befolkningen, med over 193 mio mennesker.

Denne by har mange faciliteter til at give uddannelse på alle niveauer. Nogle af de bemærkelsesværdige universiteter og højere læreanstalter i denne by er Rio de Janeiro State University og Federal University of Rio de Janeiro.

Administrationsstudier Rio de Janeiro - Tag din Bachelor i Rio de Janeiro. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Administrationsstudier, Rio de Janeiro Filter

Administration

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)
på universitet Fuldtid 8 semestre Marts 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Forløbet af direktørerne for Celso Lisboa tilbyder en omfattende uddannelse, så praktikanten præstationer på områderne Human Resources, markedsføring, finansiering eller Operations i ydelser eller industri.

Administration

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)
på universitet Marts 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Præsentation og Faglig profil Formålet med kurset er at sætte den studerende til at arbejde på flere områder, såsom udenrigshandel, finansielle, logistik, marketing, produktion, blandt andre. Generelt mål Form høje professionelle niveau i stand til at arbejde på det administrative område, observere etiske principper, som er i stand til at interagere i det sociale miljø, der bidrager til en styrkelse af den institution, hvad enten i erhvervslivet eller offentlige område, og bidrage til at fremme de transformationer, der finder sted i samfundet.

Grad i administration

Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)
på universitet Fuldtid 4 år Marts 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Administrationen er en anvendt samfundsvidenskab udvikler planlægger strategier for forvaltning af menneskelige, materielle og finansielle ressourcer i en organisation.