BACHELORSTUDIES.DK

Administrationsstudier São Paulo - Administrationsstudier-uddannelser i São Paulo Administrationsstudier, São Paulo

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Kandidater fra Bachelor i Administration vil have stærke kompetencer i ledelse, business beslutningstagning og kommunikation. Dette er fordi den grad, der svarer til en BBA program, har til hensigt at tilvejebringe en bred uddannelse i de funktionelle områder i en virksomhed.

I Brasilien er der tre typer af grad: Bachelor - tager mellem fire til seks år at færdiggøre og eleverne kan arbejde som lærere efter endt fire års forskning. Masters - tager et til to år at opnå; doktorafhandling / PhD - den højeste grad du kan studere og tager tre til fire år at opnå. Disse tre grader løst svarer til de tre cyklusser af Bolognaprocessen - det europæiske system for videregående uddannelser. Dette betyder at hvis du har opnået en bachelor-grad på et europæisk universitet, bør du være kvalificeret til at opnå en kandidatgrad i Brasilien.

Det er den største by i Brasilien, og det har set et system af en lang række offentlige og private videregående uddannelser læringscentre. Nogle af de globalt anerkendte universiteter som University of Sao Paulo, er pontifikale katolske universitet Sao Paulo og Sao Paulo State University placeret her.

Administrationsstudier São Paulo - Tag din Bachelor i São Paulo. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Administrationsstudier, São Paulo Filter

Administration

Centro Universitário Assunção (UNIFAI)
på universitet Fuldtid 8 semestre Marts 2020 Brasilien São Paulo

Administrationen danner den professionelle kurset kræves i næsten hver afdeling af en privat eller offentlig organisation med ansvar for planlægning og strategier for styring af menneskelige, materielle, finansielle og markedsføring.

Grad i administration

Faculdade Das Américas (FAM)
på universitet Fuldtid 8 semestre Marts 2020 Brasilien São Paulo

Forløbet af direktionen gør det muligt for professionelle at fungere som en leder af finansiel, materiel eller menneskelig, påvirke beslutningsprocessen om tilgængelige ressourcer.

Grad i administration

Faculdades Integradas Campos Salles (FICS)
på universitet Deltid 8 semestre Marts 2020 Brasilien São Paulo

Forløbet af direktionen for Den Internationale College "Campos Salles 'værktøjer og innovative pædagogiske praksis, der forbinder teori og praksis.