BACHELORSTUDIES

Administrationsstudier Ottawa - Administrationsstudier-uddannelser i Ottawa Administrationsstudier, Ottawa

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Ottawa er anerkendt som en af ​​de bedst uddannede byer i Canada. Næsten halvdelen af ​​befolkningen er uddannet fra de forskellige universiteter og colleges. Den vigtigste videregående uddannelse institution-University of Ottawa og Carleton University har bidraget til denne både direkte og indirekte.

Administrationsstudier Ottawa - Tag din Bachelor i Ottawa. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Administrationsstudier, Ottawa Filter

Bachelor i International Business (BIB)

Carleton University Undergraduate
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
01 Apr. 2020
English
på universitet

Sprott School of Business tilbyder en Bachelor of International Business, der anerkendes som et førende program inden for international erhvervsuddannelse. Med fokus på intern ...

Læs mere

University of Leicester BSc i human resource management

Stafford
BSc
<
Deltid
Engelsk
Online

Den CLMS fjernundervisning BSc er et unikt kursus, der giver alle fordelene ved en University of Leicester grad med maksimal fleksibilitet til at passe til behovene hos arbejd ...

Læs mere