close

Filtre

Se resultater

Administrationsstudier Medellín - Administrationsstudier-uddannelser i Medellín Administrationsstudier, Medellín

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande. I den akademiske verden er studier af administration ment at forbere… Læs mere

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Colombia er en virkelig alsidig og enestående land, som ligger i det nordvestlige hjørne af Sydamerika. Med venlige mennesker, eksotiske landskaber og kosmopolitiske byer, er Colombia sikkert sted at lære spansk.

Dette godt bygget byen er hjemsted for en række gymnasier og universiteter. Studerende fra hele landet har flokkedes denne by og indskrevet i de højere uddannelsesinstitutioner til rådighed. Det er et sted, du kan tilpasse opholder hurtigt, og derfor hvorfor mange studerende foretrækker at slutte sig til de institutioner i denne by.

Administrationsstudier Medellín - Tag din Bachelor i Medellín. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
María Cano University Foundation
Medellín, Colombia

Specialiseringsprogrammet i Human Talent Management forestiller definitionen af Strategic Human Resources Management (GERH) som en proaktiv tilgang i det strategiske forhold m ... +

Specialiseringsprogrammet i Human Talent Management forestiller definitionen af Strategic Human Resources Management (GERH) som en proaktiv tilgang i det strategiske forhold mellem mennesker og forretningsprocesser og præsenterer som den mest relevante egenskab, anerkendelse af mennesker som væsentlige elementer til succes for virksomheden, fordi de kan være en kilde til bæredygtig konkurrencemæssig fordel for det. Det forstås, at de, der er ansvarlige for menneskelige ressourcer, ikke kun deltager i styringen af processerne i deres område, men også i alle dem, der har konsekvenser for virksomheden som helhed. -
Bachelor
Spanish (Colombia)
Jan 2022
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder