$close

Filtre

Se resultater

Administrationsstudier San Jose - Administrationsstudier-uddannelser i San Jose Administrationsstudier, San Jose

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.En bacheloruddannelse i Administration, svarende til BBA programmer til hensigt at give en bred uddannelse i de funktionelle områder i en virksomhed. Kandi… Læs mere

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

En bacheloruddannelse i Administration, svarende til BBA programmer til hensigt at give en bred uddannelse i de funktionelle områder i en virksomhed. Kandidater fra Bachelor i Administration vil besidde lederevner, business beslutningstagning evner og stærke kommunikationsevner.

Costa Rica tilbyder en sponsorerede og samtidig studerende-venlige videregående uddannelse læreplanerne. Landet har 20 offentlige og 44 private universiteter med de førende tre offentlige universiteter er University of Costa Rica, Den nationale universitet og costaricanske Institute of Technology.

Ligesom de fleste byer i landet, er videregående uddannelser centre i San José tosprogede. Det betyder, at studerende, der vælger at bruge, Tyskland, engelsk eller spansk kan påtage deres diplom og uddannelser uden problemer.

Administrationsstudier San Jose - Tag din Bachelor i San Jose. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Costa Rica
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Castro Carazo University (Universidad Castro Carazo (UCC))
San Jose, Costa Rica

Karrieren giver viden relateret til områderne planlægning, arbejdsforhold, kollektive forhandlinger, kompensation, menneskelig udvikling, rekruttering, manualer og procedurer, ... +

Karrieren giver viden relateret til områderne planlægning, arbejdsforhold, kollektive forhandlinger, kompensation, menneskelig udvikling, rekruttering, manualer og procedurer, arbejdsmiljø, ydeevne og produktivitet, alt sammen orienteret mod en bedre funktion af organisationen generelt. Den studerende tilegner sig den viden, færdigheder og evner, der er nødvendige for analyse og forbedring af den menneskelige dynamik inden for organisationer, virksomheder eller institutioner, i den offentlige og private sektor med det formål at arbejde som en professionel ansvarlig for området med menneskelige ressourcer. -
Bachelor
Spansk
Feb 2022
på universitet