BACHELORSTUDIES

Administrationsstudier Bordeaux - Administrationsstudier-uddannelser i Bordeaux Administrationsstudier, Bordeaux

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelse

Kandidater fra Bachelor i Administration vil have stærke kompetencer i ledelse, business beslutningstagning og kommunikation. Dette er fordi den grad, der svarer til en BBA program, har til hensigt at tilvejebringe en bred uddannelse i de funktionelle områder i en virksomhed.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Bliver et storbyområde i Frankrig, er Bordeaux city hjemsted for over 200.000 indbyggere. Det er hjemsted for en stor vinindustri og vin fair i verden. Bordeaux er også hjemsted for universitetet i Bordeaux.

Administrationsstudier Bordeaux - Tag din Bachelor i Bordeaux. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, Bordeaux Filter

Forvaltning af menneskelige ressourcer ansvarlig bachelor

Formasup Campus
Bachelor
<
Deltid
Fransk
på universitet

Validere en titel certificeret af staten niveau II Management Officer, option: Human Resources, giver adgang til funktioner af ansvar meget hurtigt.

Læs mere