BACHELORSTUDIES

Administrationsstudier León - Administrationsstudier-uddannelser i León Administrationsstudier, León

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Administrationsstudier León - Tag din Bachelor i León. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, León Filter

Grad i arbejdsrelationer og menneskelige ressourcer

Universidad de Leon
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
10 Okt 2020
Spansk
på universitet

Vi uddanner professionelle eksperter i sociale og juridiske arbejdsmarkedsspørgsmål, der er vidende om de forskellige teknikker til organisering af arbejdet og til styring af ...

Læs mere