BACHELORSTUDIES.DK

Fjernundervisning Administrationsstudier Arizona - Administrationsstudier -uddannelser i Arizona Administrationsstudier , Arizona

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Fjernundervisning Administrationsstudier Arizona - Tag din Administrationsstudier i Arizona. Få alle Administrationsstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, Arizona, Fjernundervisning Filter

Bachelor i offentlig administration

Northern Arizona University
på universitet Online Fuldtid Deltid 4 år September 2019 USA Flagstaff + 2 mere

Denne grad giver dig viden og færdigheder specielt designet til en karriere i regeringens politik og administration. Denne grad hjælper dig med at få den indsigt, der er nødvendige for at planlægge og formulere politik samt styre, organisere og gennemføre operationer i det offentlige rum.