Filter
Bachelorgrader
USA Arizona Flagstaff Studietype: Fjernundervisning Hastighed: alle

Fjernundervisning Administrationsstudier Flagstaff - Administrationsstudier -uddannelser i Flagstaff Administrationsstudier , Flagstaff

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Flagstaff, Arizona, er en by kendt for sine mange brancher primært inden for områderne kluntet og kvægdrift. Grand Canyon, der ligger kun et par miles væk gør det til en fælles turistdestination. Det har højt rangeret offentlige skoler, som omfatter en State University og en community college.

Fjernundervisning Administrationsstudier Flagstaff - Tag din Administrationsstudier i Flagstaff. Få alle Administrationsstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Administrationsstudier, Flagstaff, Fjernundervisning

Northern Arizona University

Denne grad giver dig viden og færdigheder specielt designet til en karriere i regeringens politik og administration. Denne grad hjælper dig med at få den indsigt, der er ... [+]

Denne grad giver dig viden og færdigheder specielt designet til en karriere i regeringens politik og administration. Denne grad hjælper dig med at få den indsigt, der er nødvendige for at planlægge og formulere politik samt styre, organisere og gennemføre operationer i det offentlige rum.

Din Uddannelsen vil fokusere på organisatorisk styring, økonomi og administration. Med denne specialisering, kan du finde job i lokale, statslige eller føderale regering; sektorer offentlig tjeneste, såsom brand og redning eller sundhedspleje; og non-profit organisationer, såsom kunst eller internationale hjælpeorganisationer.

Hvad kan jeg gøre med en Bachelor of Public Administration? ... [-]
USA Flagstaff
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 år
Online
Læs mere på dansk