BACHELORSTUDIES

Administrationsstudier Salina - Administrationsstudier-uddannelser i Salina Administrationsstudier, Salina

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Administrationsstudier Salina - Tag din Bachelor i Salina. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Administrationsstudier, Salina Filter

Lufthavnsadministration

Kansas State University Polytechnic Campus
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Dette graderspor er føreren inden for lufthavnstudier inden for USA. Det tilbyder næsten et dusin lufthavnskurser baseret på et stærkt erhvervsliv, der er erhvervet i de først ...

Læs mere

Menneskelig Udvikling og Familievidenskab

Kansas State University Polytechnic Campus
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Den menneskelige udvikling og familie videnskab bacheloruddannelsen på Kansas State University giver bachelorstuderende et stærkt fundament af kurser og erfaringer, der vil fø ...

Læs mere