BACHELORSTUDIES.DK

Fjernundervisning Administrationsstudier South Carolina - Administrationsstudier -uddannelser i South Carolina Administrationsstudier , South Carolina

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Fjernundervisning Administrationsstudier South Carolina - Tag din Administrationsstudier i South Carolina. Få alle Administrationsstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, South Carolina, Fjernundervisning Filter

bachelor organisatorisk lederskab - HR-administration

Anderson University South Carolina
på universitet Online Fuldtid Deltid September 2019 USA Anderson Colombia Ibagué Greenville + 4 mere

Den Bachelor of Organizational Leadership med en koncentration i Human Resource Administration (Bols / HRA) grad er designet til at give viden og færdigheder i teori og tilhørende applikationer