BACHELORSTUDIES.DK

Administrationsstudier-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

Administration refererer til ledelsen af ​​funktioner til at opfylde målene i en organisation eller virksomhed. Disse funktioner omfatter planlægning, organisering personale, ledelse, kontrol og budgettering. En bachelor i administration kan være begyndelsen til en spændende karriere i ledelse.

Der er flere muligheder for Bachelor of Administration programmer og forskellige arbejdsområder, at man kan komme ind. Sektorer omfatter business management, statslige organer, ikke-statslige organisationer, sygehus administration, og høring. Mange Bachelor of Administration programmer er tværfaglig og trækker på økonomi, sociologi, antropologi, og erhvervslivet. Kandidater med en Bachelor of administration er forberedt til krævende arbejde i den konkurrenceprægede arbejdsmarkedet, eller kan fortsætte med at videreuddanne deres uddannelse med en kandidatuddannelse.

Hvis du ønsker at udvikle lederskab og ledelsesansvar, derefter en bachelor i administration kan være venter på dig.Rul gennem indstillingerne nedenfor, og tage det næste skridt!

94 Resultater i Administrationsstudier Filter

Bachelor i International Office Management

Artevelde University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Belgien Ghent

Har du en passion for sprog og mennesker? Til alt hvad der har at gøre med den digitale verden? Ønsker du at udvide dine horisonter og træde uden for din komfortzone? Verden er din legeplads!

Bachelor i Sundhedsvæsenet

University of Management and Technology
Online September 2019 USA Arlington

En studerende skal gennemføre mindst 30 kredit timer i General Education for at modtage en BHA grad. En studerende skal også gennemføre 27 kredit timer af Health Administration core kurser og en BHA Capstone kursus. De resterende kredit timer består af valgfrie kurser.

Bachelor i ingeniørvidenskab inden for indkøb og logistik

JAMK University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 4 år August 2020 Finland Jyväskylä

Indkøbs- og logistikteknik sikrer, at varer, information, kapital og personer overføres til det rette tidspunkt til det rette sted og i den rette situation. Du vil lære at studere og arbejde med mennesker fra forskellige kulturer og baggrunde i et virkelig internationalt miljø. Hele programmet udføres på engelsk. Denne skole tilbyder programmer inden for logistik, business, turisme og logistik.

Bachelor i Logistik Management

Fontys University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 48 måneder September 2020 Holland Venlo

Efter et års grundlæggende logistikstudier kan du specialisere dig i enten Logistik Management (økonomi) (LM) eller Logistik Engineering (LE). Med LM vælger du den ledende side af logistik.

Bachelor of Commerce i Human Resource Management

YKBS LTD
på universitet Online Fuldtid 3 år August 2020 Mauritius Vacoas-Phoenix + 1 mere

Denne Bachelor of Commerce i Human Resource Management giver eleverne en stærk grundforbindelse i fundamentet for Human Resource Management. Det giver eleverne kompetencer for at arbejde effektivt og effektivt i et human resource management miljø. Denne kvalifikation forbereder eleverne til en karriere inden for Human Resource Management samt giver grundlag for videre studier i Industrial Psychology. Det systemiske fokus har til formål at integrere menneskelige ressourcefunktioner i organisationernes forretningsprocesser ved brug af bedste praksis.

Bachelor i Bussines Administration

Royal University Center Maria Cristina
på universitet September 2019 Spanien Madrid

Royal College Maria Cristina blev grundlagt af Queen Regent Maria Cristina de Habsburgo og Lorena i 1892 som en højere læreanstalt. Siden grundlæggelsen er kollegiet blevet styret af den augustinske religiøse orden. I løbet af sin mere end 125 års historie har relevante personligheder inden for kultur, lov, politik, økonomi og erhvervslivet været studerende på dette universitet. Kollegium. På nuværende tidspunkt er det en højere læreanstalt forbundet med Complutense Universitetet i Madrid med det officielle navn: Real Centro Universitario Escorial-Maria Cristina (RCU Escorial-Mara Cristina).

Bachelor i International Logistik Management

NHL Stenden University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Holland Emmen

International Logistics Management handler om vareflow, hastighed og effektivitet. Det er det perfekte bachelorprogram for alle, der har fremragende problemløsningskompetencer, er en selvstændig beslutningstager og søger altid praktiske måder at forbedre processer og organisationer på.

Ledelse

ISPGAYA
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Portugal Vila Nova de Gaia

Kursuspræsentation Ledelse som samfundsvidenskab skal absorbere det tværfaglige perspektiv og videnskabens udvikling. I beslutningsprocessen ligger nøglen til succes i evnen til at foregribe fremtidige begivenheder, og den, der vælger, står overfor udfordringen til at reagere på forandringer dagligt i en verden, hvor samtrafiknet etableres og fortrydes, i et hidtil uset tempo.

Bachelor of Science (Land Administration

Universiti Teknologi Malaysia
på universitet Fuldtid 4 år Februar 2020 Malaysia Skudai

Bachelor of Science i Land Administration og Udvikling er designet til at producere kandidater, der er kompetente og vidende i land spørgsmål for at klare udfordringerne i et land administrationssystem i det 21. århundrede.

Europæiske bachelor i forretningsadministration (koncentration i menneskelige ressourcer)

University of New York in Prague (UNYP)
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Tjekkiet Prague

Dette treårige studieprogram fører til tildelingen af en europæisk bachelorgrad (bakalář, Bc.) Tildelt af UNYP og akkrediteret af det amerikanske internationale akkrediteringsråd for erhvervsuddannelse (IACBE) og det tjekkiske ministerium for uddannelse, ungdom og sport. Denne koncentration i menneskelige ressourcer forbereder de studerende til deres professionelle karriere ved at tilbyde flere specialiserede kurser i de sidste to semestre (det sidste år) af deres studie på UNYP . Kurserne undervises af dygtige og erfarne undervisere med velkendt ekspertise og legitimation inden for human resource management.

Bachelor i Logistik

University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)
på universitet Fuldtid 7 semestre Oktober 2019 Polen Lublin

Logistik er et vigtigt element i det moderne økonomiske liv. Det giver mulighed for fri bevægelse af materialer, råvarer i løbet af produktionen, alle former for fragt, passager- og godstrafik og turisme. Formålet med uddannelse er at lære de grundlæggende logistiske opgaver, der understøtter den moderne ledelse i et produktionsvirksomhed.

Bachelor i International Business (BIB)

Carleton University Undergraduate
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Canada Ottawa

Sprott School of Business tilbyder en Bachelor of International Business, der anerkendes som et førende program inden for international erhvervsuddannelse. Med fokus på international forretning vil du udvikle tværkulturelle færdigheder, blive dygtig på et andet sprog og studere i udlandet i et år i et land, hvor dette sprog tales. Programmet tilbyder følgende koncentrationer: global finansiel styring og systemer, international markedsføring og handel og international strategi og human resource management.

Bachelor i offentlig forvaltning

Kaunas University of Technology
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Litauen Kaunas

Vi var de første i Litauen til at organisere offentlige styringsstudier, derfor kan vi garantere høj kvalitet på studier, erfaring og professionalisme. Undersøgelser er beregnet til dem, der stræber efter at blive stærke offentlige styringsspecialister, der kender offentlige styringsteorier og -praksis, værdier og etik, civilsamfundets principper og frivilligt arbejde, de vigtigste sociale forskningsmetoder, og hvem kan anvende dem i ledelsesaktiviteter i den offentlige sektor . Siden 2019 tilbyder programmet dual degree med University of Central Florida (USA).

Bachelor i ledelse menneskelige ressourcer og organisatorisk adfærd

Polytechnic Institute of Tomar
på universitet Fuldtid Deltid Oktober 2019 Portugal Tomar

Dette program sigter mod at fremme erhvervelse af knowhow og færdigheder til at opfylde udfordringerne i det nye årtusinde i form af organisatorisk adfærd forvaltning; udvikle ledelse og lederskab processer med henblik på at opnå organisatoriske effektivitet, konstant opfølgning og opdatering samt fremme en passende forbindelse mellem akademiske metoder / ekspertise og arbejdskraft verden.

Arbejde voksne Bachelor Program

Cavendish University Uganda
på universitet Fuldtid 3 - 4 år Kontakt skolen Uganda Kampala

At tjene en universitetsgrad er blevet gjort praktisk for Arbejde voksne! Cavendish University Uganda nye arbejdsprogram for voksenuddannelse giver uuddannede bachelorgrader, der giver eleverne mulighed for at vælge en række kurser at tage på et givet tidspunkt i året for at passe deres livsstil.