close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Administrative studier i USA - Administrative studier -uddannelser i USA Administrative studier

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse. Administration programmer giver de studerende med hands-on uddannelse gennem praktik eller projekter, samt foredrag. Studerende kan forvente fire års… Læs mere

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Administration programmer giver de studerende med hands-on uddannelse gennem praktik eller projekter, samt foredrag. Studerende kan forvente fire års studier, og ofte er forpligtet til at tage kurser uden relation til administration, som biologi og litteratur, at afslutte deres uddannelse.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Fjernundervisning Bachelor i USA - Tag din Fjernundervisning Bachelor i USA. Alle Fjernundervisning Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Northern Arizona University
Flagstaff, USA

Dette program er tilgængelig med vægt muligheder. Det giver også mulighed for overførsel studerende og for at studere i udlandet.

Dette program er tilgængelig med vægt muligheder. Det giver også mulighed for overførsel studerende og for at studere i udlandet. -
BBA
Fuldtid
Deltid
4 år
Engelsk
Sep 2020
på universitet
Online
 
Colorado State University - Global
Aurora, USA

Som industri findes sundhedsydelser i konstant flux på grund af opdateringer i teknologi og indførelsen af nye og udviklende regler og forskrifter. Sundhedsorganisationer udfo ... +

Som industri findes sundhedsydelser i konstant flux på grund af opdateringer i teknologi og indførelsen af nye og udviklende regler og forskrifter. Sundhedsorganisationer udfordres til at tilpasse sig hurtigt til ændringer - og de har brug for dygtige fagfolk til at styre processen. CSU Globals Healthcare Administration and Management-grad kan hjælpe dig med at lede i en branche, der ikke viser noget tegn på at bremse. Bachelor of Science in Healthcare Administration and Management giver de studerende en forståelse og viden om sundhedssystemer, der vedrører kvalitetssikring, risikostyring, forsikring, etik og anden praksis, der er essentiel for at styre i et krævende sundhedsmæssigt miljø. -
BSc
Fuldtid
Deltid
4 år
Engelsk
Online
 
Anderson University South Carolina
Anderson, USA +2 Mere

BBA (Healthcare Management) giver et fremragende grundlag for en vellykket karriere inden for sundhedsstyring.

BBA (Healthcare Management) giver et fremragende grundlag for en vellykket karriere inden for sundhedsstyring. -
BSc
Fuldtid
Deltid
Sep 2020
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her