BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Afrika - Bachelor-programmer Bachelor Afrika

Afrika er et kontinent med en tilsyneladende endeløs væld af sociale, geografiske, historiske, økonomiske, økologiske og kulturelle erfaringer at formidle. Bachelor-programmer i Afrika fokus på den stigende betydning af international tilslutning, globalisering og interkulturel bevidsthed. Bachelor programmer udbydes i en lang række større byer, i forskellige lande i Afrika. Programmer af undersøgelsen er også meget varieret, der beskæftiger sig med sociologi, økonomi, biologi, Business, Engineering, Kunst og meget mere.

Bachelorer uddannelser i Afrika ofte afspejler universitetets systemer foregående kolonialt land. For eksempel er nigerianske bachelor uddannelser normalt svarer til den britiske "Pass " eller "Titler " grader. I mellemtiden, det franske universitetssystem udøves mærkbar indflydelse på bacheloruddannelserne i Senegal og Albanien (blandt andre).Bacheloruddannelser i Afrika som regel sidste for omkring tre år, selv om accelererede programmer, æresbevisninger eller ph.d.-muligheder kan påvirke længden af ​​undersøgelsen. Deltid, fuld tid og fjernundervisning muligheder er også tilgængelige til at rumme eleverne 'forskellige præferencer i studiet tilstand.

Du kan anmode om at få sendt direkte fra skoler i Afrika, ved at udfylde en kort formular på internettet. Så rul ned og læs mere om de forskellige spændende bacheloruddannelse programmer til rådighed i Afrika, i dag! 

resultater fundet Filter

Bachelor i statsvidenskab

The British University in Egypt
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Ægypten Kairo

Programmet har til formål at give eleverne mulighed for at få en forståelse af nationale og internationale perspektiver på mange aspekter af erhvervslivet; som igen kan fremme graduate karriereveje på forskellige områder, som diplomatisk service, journalistik, akademi, lov og ikke-statslige udviklingsorganisationer. Dette omfatter kendskab til regionalpolitik, kulturel følsomhed, eksponering for international politik og kendskab til juridiske og økonomiske rammer.

Bachelor (Hons) Modellering og datalogi

University of Mauritius
på universitet Fuldtid 4 år August 2020 Mauritius Réduit

University of Mauritius i samarbejde med University Paris Seine tilbyder i øjeblikket et todelt uddannelsesprogram: Bachelor (Hons) Modeling and Data Science, også kendt som International Bachelor Ygrec in Modeling and Data Science. Databehandling, cybersikkerhed, økonomisk og finansiel teknik, kunstig intelligens, kvanteteknologi er alle store udfordringer, som virksomheder står over for i dag, og som kræver nye og skarpe færdigheder.

Bachelor of Commerce i Supply Chain Management

YKBS LTD
på universitet Online Fuldtid 3 år August 2020 Mauritius Vacoas-Phoenix + 1 mere

Bachelor of Commerce i Supply Chain Management er et dynamisk program designet til at give kandidater specialkundskaber inden for det voksende område af supply chain management. Et velimplementeret supply chain management system er blevet identificeret som et nøgleværktøj til succes for dagens ledende forretning. Supply chain management involverer koordinering, produktion, forsendelse og levering af varer fra produktionsstedet til forbrugsstedet.

Grad i økonomi og management

Université Catholique de Bukavu
på universitet Fuldtid Februar 2020 Demokratiske Republik Congo Bukavu

Fakultetet for økonomi bidrager til at skabe velvære for alle i en verden af ​​værste uligheder invitere til at tænke ellers økonomien.

Bachelor i handel i erhvervslivet innovation og iværksætteri

AFDA
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Sydafrika Johannesburg Cape Town Durban Port Elizabeth Botswana Gaborone + 5 mere

På AFDA erkender vi behovet for en unik uddannelse for karrierer i den kreative økonomi. I 2015 annoncerede vi AFDA School of Business Innovation & Technology; en ny strøm, der tager fat på de hurtige ændringer i erhvervslivet og teknologien, og det vil bedre forberede kandidater til fremtidens muligheder.

Bachelor i virksomhedsledelse (bbl)

Pan Africa Christian University
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Kenya Nairobi

Formålet med PAC University Bachelor of Business Leadership er at udvikle positive, målrettede ledere: personer, der forstår grundigt og hvem der anvender deres viden, færdigheder og værdier for at påvirke markedspladsen på dynamiske og velgørende måder.

Bachelor i Journalistik

Cavendish University Uganda
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Uganda Kampala

Dette program søger at gøre det muligt for studerende, der er fascineret af verden omkring dem at sætte pris på betydningen af menneskelige relationer, sociale og kulturelle fænomener. Det er specielt designet til personer, der håber at arbejde i kommunikationsfirmaer, medier eller public relations-embedsmænd, kommunikationsplandesignere, informationsofficer, journalister, forskere eller analytikere inden for områder som radio- og tv-politik.

Bachelor i teologi i fællesskabsledelse: Fællesskabsudvikling

Cornerstone Institute
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Sydafrika Cape Town + 2 mere

Dette program gør det muligt for kandidater at arbejde i en bred vifte af fællesskabsudviklingsprojekter (fx regering, ngo, kirker). Vi tilstræber at producere fællesskabspersonale, der nærmer deres opgave fra dybt kristne overbevisninger og erhverver de sociologiske viden, værktøjer og færdigheder, som udviklingsstudier kan give.

Bachelor i international turisme

Ostelea Morocco
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Marokko Rabat

Udviklingen af det internationale turisme licensprogram af Ostelea Rabat er i tråd med og er i overensstemmelse med politikken for kongeriget Marokko ministeriet for turisme, lufttransport, håndværk og social økonomi. . Graden i international turisme dækker samfundsvidenskabsområdet som økonomi, historie, geografi, geopolitik, lov, sociologi, social ansvarlighed, bæredygtig udvikling, menneskelige ressourcer; samt en mere teknisk dimension, herunder markedsføring, ledelse, logistik, kvalitetsprocedurer, ny informationsteknologi og sociale netværk.

Bachelor of Architecture

University of Johannesburg
på universitet Fuldtid 3 år Januar 2020 Sydafrika Johannesburg

Institut for Arkitektur tilbyder Bachelor i Arkitektur, som har ubetinget validering fra Architectural Profession (SACAP) og Commonwealth Association for Architecture (CAA).

BIng Computer

Botswana International University Of Science And Technology
på universitet Fuldtid 5 år Februar 2020 Botswana Palapye

Kurset skal udstyre de studerende med de begreber, teorier og principper, der ligger til grund for videnskab og matematik inden for el-, computer- og telekommunikationsteknologi til en bred vifte af moderne teknologier.

Bachelor Online Webmarketing og Social Media Management (ISG)

IONISx
Online Deltid 12 måneder Åben tilmelding Frankrig Frankrig online Schweiz Schweiz Online Reunion (Fr.) Gensyn Online Niger Niger Online Mauritius Mauritius Online Martinique (Fr.) Martinique Online Madagaskar Madagaskar Online Luxembourg Luxembourg Online Libanon Libanon online Gabon Gabon Online Fransk Guyana Fransk Guyana Online Fransk Polynesien Fransk Polynesien Online Elfenbenskysten Elfenbenskysten Online Republikken Congo Congo ROC (Brazzaville) Online Canada Canada Online Algeriet Algeriet Online Belgien Belgien online Liechtenstein Liechtenstein Online + 34 mere

Lær, hvordan du definerer en social media og indholds marketingstrategi til kommunikation på alle digitale medier

Bachelor i Business Studies - Management (4 år)

Africa University - Zimbabwe
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Zimbabwe Mutare

Dette er et 4-årigt program på fuld tid såvel som parallel. Læreplanen for dette program lægger vægt på en integreret tilgang, hvorved den studerende skal erhverve en grundlæggende uddannelse for at udvikle sin intellektuelle og analytiske evne, samtidig med at han erhverver kendskabet til viden og færdigheder inden for faglig ledelse. Som sådan vil de første to år hovedsagelig blive brugt i grundskolen i de ældre discipliner inden for matematik, kommunikation, økonomi og humaniora, mens de resterende to år vil blive brugt primært til specialiserede emner inden for regnskab, økonomi, markedsføring, økonomi, menneskelige ressourcer forvaltning, risikostyring, kvantitativ analyse og offentlig forvaltning.

Bachelor i Undervisning

Islamic Online University
Online Fuldtid Deltid 4 - 12 find din doctor juris Kontakt skolen Gambia Banjul + 1 mere

Bachelor i pædagogik fra Islamic Online Universitet vil være til gavn for de studerende i dette liv og i efterlivet.

Bachelor responsable projet marketing et kommunikation - titre rncp

INEAD
Online Deltid 1 - 1 år Åben tilmelding Belgien Belgien online Algeriet Algeriet Online Canada Canada Online Republikken Congo Congo ROC (Brazzaville) Online Elfenbenskysten Elfenbenskysten Online Frankrig Frankrig online Fransk Guyana Fransk Guyana Online Fransk Polynesien Fransk Polynesien Online Gabon Gabon Online Luxembourg Luxembourg Online Libanon Libanon online Liechtenstein Liechtenstein Online Madagaskar Madagaskar Online Martinique (Fr.) Martinique Online Mauritius Mauritius Online Niger Niger Online Reunion (Fr.) Gensyn Online Schweiz Schweiz Online Marokko Marokko Online Tunesien Tunesien Online Guadeloupe (Fr.) Guadeloupe Online Demokratiske Republik Congo Congo DRC (Zaire) Online Senegal Senegal Online + 44 mere

Ce Bachelor, titer RNCP, permet d'acquérir des compétences de undfangelse, d'Uddybning et d'Evaluation d'handlinger de kommunikation et de markedsføring.