BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Afrika - Bachelor-programmer Bachelor Afrika

Afrika er et kontinent med en tilsyneladende endeløs væld af sociale, geografiske, historiske, økonomiske, økologiske og kulturelle erfaringer at formidle. Bachelor-programmer i Afrika fokus på den stigende betydning af international tilslutning, globalisering og interkulturel bevidsthed. Bachelor programmer udbydes i en lang række større byer, i forskellige lande i Afrika. Programmer af undersøgelsen er også meget varieret, der beskæftiger sig med sociologi, økonomi, biologi, Business, Engineering, Kunst og meget mere.

Bachelorer uddannelser i Afrika ofte afspejler universitetets systemer foregående kolonialt land. For eksempel er nigerianske bachelor uddannelser normalt svarer til den britiske "Pass " eller "Titler " grader. I mellemtiden, det franske universitetssystem udøves mærkbar indflydelse på bacheloruddannelserne i Senegal og Albanien (blandt andre).Bacheloruddannelser i Afrika som regel sidste for omkring tre år, selv om accelererede programmer, æresbevisninger eller ph.d.-muligheder kan påvirke længden af ​​undersøgelsen. Deltid, fuld tid og fjernundervisning muligheder er også tilgængelige til at rumme eleverne 'forskellige præferencer i studiet tilstand.

Du kan anmode om at få sendt direkte fra skoler i Afrika, ved at udfylde en kort formular på internettet. Så rul ned og læs mere om de forskellige spændende bacheloruddannelse programmer til rådighed i Afrika, i dag! 

resultater fundet Filter

Bachelor i statsvidenskab

The British University in Egypt
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Ægypten Cairo

Programmet har til formål at give eleverne mulighed for at få en forståelse af nationale og internationale perspektiver på mange aspekter af erhvervslivet; som igen kan fremme graduate karriereveje på forskellige områder, som diplomatisk service, journalistik, akademi, lov og ikke-statslige udviklingsorganisationer. Dette omfatter kendskab til regionalpolitik, kulturel følsomhed, eksponering for international politik og kendskab til juridiske og økonomiske rammer.

Bachelor (Hons) Modellering og datalogi

University of Mauritius
på universitet Fuldtid 4 år August 2019 Mauritius Réduit

University of Mauritius i samarbejde med University Paris Seine tilbyder i øjeblikket et todelt uddannelsesprogram: Bachelor (Hons) Modeling and Data Science, også kendt som International Bachelor Ygrec in Modeling and Data Science. Databehandling, cybersikkerhed, økonomisk og finansiel teknik, kunstig intelligens, kvanteteknologi er alle store udfordringer, som virksomheder står over for i dag, og som kræver nye og skarpe færdigheder.

Bachelor of Commerce I Informations- og Teknologiledelse

YKBS LTD
på universitet Fuldtid 3 år August 2019 Mauritius Vacoas-Phoenix

Bachelor of Commerce i Information and Technology Management udvikler anvendt kompetence til at analysere, tolke og anvende IT-styringsprincipper og -metoder. Den videreudvikler den studerendes intellektuelle, forskning og faglige færdigheder. Kvalifikationen forbereder eleverne til meningsfuldt at deltage i forvaltningen af ​​informationsteknologi i organisationer og bidrager til organisationens trivsel.

Computer licens

Université Catholique de Bukavu
på universitet Fuldtid September 2019 Demokratiske Republik Congo Bukavu

Det Naturvidenskabelige UCB Fakultet har eksisteret siden 2003, og besad i starten, at Datalogisk Institut. Åbningen af ​​denne afdeling reagerede på det tidspunkt med en hidtil uset behov for at give Greater Kivu og omegn på højt kvalificeret videnskabeligt personale i computeren feltet. I de seneste år, de politiske beslutningstagere UBC er klar over den dobbelte behov for gradvist at konsolidere Datalogisk Institut, hvis betydning er voksende, mens diversificere udbuddet af uddannelse i lyset af selskabets behov.

Bachelor i handel i erhvervslivet innovation og iværksætteri

AFDA
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Sydafrika Johannesburg Cape Town Durban Port Elizabeth Botswana Gaborone + 5 mere

På AFDA erkender vi behovet for en unik uddannelse for karrierer i den kreative økonomi. I 2015 annoncerede vi AFDA School of Business Innovation & Technology; en ny strøm, der tager fat på de hurtige ændringer i erhvervslivet og teknologien, og det vil bedre forberede kandidater til fremtidens muligheder.

Civiløkonom (b.com)

Pan Africa Christian University
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Kenya Nairobi

Formålet med Pan African Christian University Bachelor of Commerce grad er at udvikle positive, målrettet praktikere: personer med evnen til at evaluere forretnings- og ledelsesproblemer ud fra etiske, faglige og akademiske perspektiver og anvende deres viden, færdigheder og værdier At påvirke markedet på dynamiske og salutære måder.

Arbejde voksne Bachelor Program

Cavendish University Uganda
på universitet Fuldtid 3 - 4 år Kontakt skolen Uganda Kampala

At tjene en universitetsgrad er blevet gjort praktisk for Arbejde voksne! Cavendish University Uganda nye arbejdsprogram for voksenuddannelse giver uuddannede bachelorgrader, der giver eleverne mulighed for at vælge en række kurser at tage på et givet tidspunkt i året for at passe deres livsstil.

Bachelor i teologi i fællesskabsledelse: Psykologi

Cornerstone Institute
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Sydafrika Cape Town + 2 mere

Dette program sigter mod at producere en karakteristisk rådgiver: mænd og kvinder, der er dybt orienteret af både den kristne tro og den menneskelige videnskab om psykologi. Vi sigter mod at producere kandidater med en særlig evne til at integrere den kristne forståelse af den menneskelige tilstand sammen med resultater fra humaniora for at hjælpe folk på deres rejse til helhed.

Bachelor i international turisme

Ostelea Morocco
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Marokko Rabat

Udviklingen af det internationale turisme licensprogram af Ostelea Rabat er i tråd med og er i overensstemmelse med politikken for kongeriget Marokko ministeriet for turisme, lufttransport, håndværk og social økonomi. . Graden i international turisme dækker samfundsvidenskabsområdet som økonomi, historie, geografi, geopolitik, lov, sociologi, social ansvarlighed, bæredygtig udvikling, menneskelige ressourcer; samt en mere teknisk dimension, herunder markedsføring, ledelse, logistik, kvalitetsprocedurer, ny informationsteknologi og sociale netværk.

BIng Mining Engineering

Botswana International University Of Science And Technology
på universitet Fuldtid 5 år September 2019 Botswana Palapye

Dette kursus giver dig mulighed for at erhverve teoretisk og praktisk viden om alle relevante mineprocesser, fra udforskning til produktion, herunder ledelse og miljøproblemer.

BTech Hons i arkitektonisk teknologi

University of Johannesburg
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år Februar 2020 Sydafrika Johannesburg + 1 mere

Dette program sigter mod at producere kandidater til registrering som Senior Architectural Technology, en øvre mellemregistreringskategori defineret af Det Sydafrikanske Råd for Arkitekturfaget (SACAP). Programmet har SACAP, RIBA og CAA del 1-akkreditering.

Bachelor Online Webmarketing og Social Media Management (ISG)

IONISx
Online Deltid 12 måneder Åben tilmelding Frankrig France Online Schweiz Switzerland Online Reunion (Fr.) Reunion Online Niger Niger Online Mauritius Mauritius Online Martinique (Fr.) Martinique Online Madagaskar Madagascar Online Luxembourg Luxembourg Online Libanon Lebanon Online Gabon Gabon Online Fransk Guyana French Guiana Online Fransk Polynesien French Polynesia Online Elfenbenskysten Cote d'Ivoire Online Republikken Congo Congo ROC (Brazzaville) Online Canada Canada Online Algeriet Algeria Online Belgien Belgium Online Liechtenstein Liechtenstein Online + 34 mere

Lær, hvordan du definerer en social media og indholds marketingstrategi til kommunikation på alle digitale medier

B.Sc. i computerteknologi

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Tunesien Tunis

Bachelor of Science (bachelor) eller bachelorgrad i datalogi og teknologi er en grad i teknik, der tillader både at øve sig i computerhandler og forfølge ingeniørstudier. Dette tunesiske stats diplom nyder tysk anerkendelse * med internationale perspektiver.

Bachelor i Undervisning

Islamic Online University
Online Fuldtid Deltid 4 - 12 find din doctor juris Kontakt skolen Gambia Banjul + 1 mere

Bachelor i pædagogik fra Islamic Online Universitet vil være til gavn for de studerende i dette liv og i efterlivet.

Juridisk Fakultet

University of Ilorin
på universitet Fuldtid Marts 2020 Nigeria Ilorin

Det juridiske fakultet, University of Ilorin er en af ​​de førende juridiske fakulteter i Nigeria. Fakultetet blev oprindeligt etableret i 1983 som en enhed i Institut for Erhvervsøkonomi under ledelse af professor Eyitayo Lambo.