BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Afrika - Bachelor-programmer Bachelor Afrika

Afrika er et kontinent med en tilsyneladende endeløs væld af sociale, geografiske, historiske, økonomiske, økologiske og kulturelle erfaringer at formidle. Bachelor-programmer i Afrika fokus på den stigende betydning af international tilslutning, globalisering og interkulturel bevidsthed. Bachelor programmer udbydes i en lang række større byer, i forskellige lande i Afrika. Programmer af undersøgelsen er også meget varieret, der beskæftiger sig med sociologi, økonomi, biologi, Business, Engineering, Kunst og meget mere.

Bachelorer uddannelser i Afrika ofte afspejler universitetets systemer foregående kolonialt land. For eksempel er nigerianske bachelor uddannelser normalt svarer til den britiske "Pass " eller "Titler " grader. I mellemtiden, det franske universitetssystem udøves mærkbar indflydelse på bacheloruddannelserne i Senegal og Albanien (blandt andre).Bacheloruddannelser i Afrika som regel sidste for omkring tre år, selv om accelererede programmer, æresbevisninger eller ph.d.-muligheder kan påvirke længden af ​​undersøgelsen. Deltid, fuld tid og fjernundervisning muligheder er også tilgængelige til at rumme eleverne 'forskellige præferencer i studiet tilstand.

Du kan anmode om at få sendt direkte fra skoler i Afrika, ved at udfylde en kort formular på internettet. Så rul ned og læs mere om de forskellige spændende bacheloruddannelse programmer til rådighed i Afrika, i dag! 

resultater fundet Filter

Bachelor i teologi i fællesskabsledelse: Fællesskabsudvikling

Cornerstone Institute
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 - 6 år Juli 2019 Sydafrika Cape Town + 2 mere

Dette program gør det muligt for kandidater at arbejde i en bred vifte af fællesskabsudviklingsprojekter (fx regering, ngo, kirker). Vi tilstræber at producere fællesskabspersonale, der nærmer deres opgave fra dybt kristne overbevisninger og erhverver de sociologiske viden, værktøjer og færdigheder, som udviklingsstudier kan give.

Bachelor i International Hotel Management

Vatel Mauritius
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Mauritius Quatre Bornes

Programmets uddannelsesmål er at gennemføre viden om ledelse, teamopbygning og ledelsesfunktioner i et internationalt miljø. Erhvervelse af en professionel, juridisk, økonomisk og sproglig kultur med det formål at have et operationelt ledelsessted i virksomheden.

Bachelor i statsvidenskab

The British University in Egypt
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Ægypten Cairo

Programmet har til formål at give eleverne mulighed for at få en forståelse af nationale og internationale perspektiver på mange aspekter af erhvervslivet; som igen kan fremme graduate karriereveje på forskellige områder, som diplomatisk service, journalistik, akademi, lov og ikke-statslige udviklingsorganisationer. Dette omfatter kendskab til regionalpolitik, kulturel følsomhed, eksponering for international politik og kendskab til juridiske og økonomiske rammer.

Bachelor of Commerce I Informations- og Teknologiledelse

YKBS LTD
på universitet Fuldtid 3 år August 2019 Mauritius Vacoas-Phoenix

Bachelor of Commerce i Information and Technology Management udvikler anvendt kompetence til at analysere, tolke og anvende IT-styringsprincipper og -metoder. Den videreudvikler den studerendes intellektuelle, forskning og faglige færdigheder. Kvalifikationen forbereder eleverne til meningsfuldt at deltage i forvaltningen af ​​informationsteknologi i organisationer og bidrager til organisationens trivsel.

Grad i økonomi og management

Université Catholique de Bukavu
på universitet Fuldtid September 2019 Demokratiske Republik Congo Bukavu

Fakultetet for økonomi bidrager til at skabe velvære for alle i en verden af ​​værste uligheder invitere til at tænke ellers økonomien.

Bachelor i handel i erhvervslivet innovation og iværksætteri

AFDA
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Sydafrika Johannesburg Cape Town Durban Port Elizabeth Botswana Gaborone + 5 mere

På AFDA erkender vi behovet for en unik uddannelse for karrierer i den kreative økonomi. I 2015 annoncerede vi AFDA School of Business Innovation & Technology; en ny strøm, der tager fat på de hurtige ændringer i erhvervslivet og teknologien, og det vil bedre forberede kandidater til fremtidens muligheder.

Bachelor i virksomhedsledelse (bbl)

Pan Africa Christian University
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Kenya Nairobi

Formålet med PAC University Bachelor of Business Leadership er at udvikle positive, målrettede ledere: personer, der forstår grundigt og hvem der anvender deres viden, færdigheder og værdier for at påvirke markedspladsen på dynamiske og velgørende måder.

Arbejde voksne Bachelor Program

Cavendish University Uganda
på universitet Fuldtid 3 - 4 år Kontakt skolen Uganda Kampala

At tjene en universitetsgrad er blevet gjort praktisk for Arbejde voksne! Cavendish University Uganda nye arbejdsprogram for voksenuddannelse giver uuddannede bachelorgrader, der giver eleverne mulighed for at vælge en række kurser at tage på et givet tidspunkt i året for at passe deres livsstil.

B.Sc. i computerteknologi

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Tunesien Tunis

Bachelor of Science (bachelor) eller bachelorgrad i datalogi og teknologi er en grad i teknik, der tillader både at øve sig i computerhandler og forfølge ingeniørstudier. Dette tunesiske stats diplom nyder tysk anerkendelse * med internationale perspektiver.

BA i Regnskab

Université Virtuelle (UIV)
Online Fuldtid 3 år September 2019 Tunesien Tunisia Online

Licensen eksternt regnskab begynder med en forberedende cycle management, og gør det muligt at specialisere sig i regnskab i 3. år.

Bachelor i international turisme

Ostelea Morocco
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Marokko Rabat

Udviklingen af det internationale turisme licensprogram af Ostelea Rabat er i tråd med og er i overensstemmelse med politikken for kongeriget Marokko ministeriet for turisme, lufttransport, håndværk og social økonomi. . Graden i international turisme dækker samfundsvidenskabsområdet som økonomi, historie, geografi, geopolitik, lov, sociologi, social ansvarlighed, bæredygtig udvikling, menneskelige ressourcer; samt en mere teknisk dimension, herunder markedsføring, ledelse, logistik, kvalitetsprocedurer, ny informationsteknologi og sociale netværk.

BIng Materialer

Botswana International University Of Science And Technology
på universitet Fuldtid 5 år September 2019 Botswana Palapye

Dette program kombinerer viden fra biologi, kemi, matematik, fysik og teknik til udvikling, design og vedligeholdelse af produkter og processer.

Bachelor i ledelsesledelse (online)

University Of The Free State Business School Online
på universitet Online Fuldtid 4 år Februar 2020 Sydafrika Bloemfontein + 1 mere

Denne kvalifikation er baseret på erfaringsbaseret læring og vurdering og anerkendelse af realkompetencer.

BTech hons i mode

University of Johannesburg
på universitet Fuldtid 1 år Februar 2020 Sydafrika Johannesburg

Efter at have fået denne kvalifikation, vil de studerende lave en forskning bidrag til anvendelsen og evalueringen af ​​eksisterende viden på et specialiseret område af mode design eller beklædningsgenstand teknologi til yderligere at fremme faglig udvikling og personlig udvikling.

Bachelor i ingeniørvidenskab inden for elektroteknik

Benson Idahosa University
på universitet Fuldtid 4 - 5 år Marts 2020 Nigeria Benin City

Velkommen til en mulighed for en unik lærerfaring med udfordrende læreplan, der kan få dig til at lede overalt i verden.