close

Filtre

Se resultater

Landbrugsvirksomhed Las Cruces - landbrugsvirksomhed-uddannelser i Las Cruces landbrugsvirksomhed, Las Cruces

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år. En agroindustrien grad er fokuseret på at undervise studerende forretningsmæssige emner, såsom marketing, ledelse og økonomi, som de vedrører landbrug… Læs mere

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

En agroindustrien grad er fokuseret på at undervise studerende forretningsmæssige emner, såsom marketing, ledelse og økonomi, som de vedrører landbruget. Denne type grad kan tillade en fokus på forskellige områder af industrien, såsom distribution eller driftsmetoder.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Las Cruces, er den næststørste by i staten New Mexico med omkring 97.600 indbyggere bor her. Det er omgivet af et smukt landskab meste består af bjerge og sletter. Byen betjenes af et stort offentligt universitet, der tilbyder programmer til ph.d.-niveau, med en community college inden for sine grænser så godt.

Landbrugsvirksomhed Las Cruces - Tag din Bachelor i Las Cruces. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
New Mexico State University
Las Cruces, USA

En ud af fem arbejdstagere er ansat i fødevare- og fibersektoren i den amerikanske økonomi. En hovedfag i landbrugsøkonomi og landbrugsvirksomhed giver fleksibilitet til stude ... +

En ud af fem arbejdstagere er ansat i fødevare- og fibersektoren i den amerikanske økonomi. En hovedfag i landbrugsøkonomi og landbrugsvirksomhed giver fleksibilitet til studerende med forskellige karriereinteresser. Vores fakultet er dedikeret til at give viden og information og forberede de studerende på den udfordrende verden af stadig mere global og informationsdrevet landbrug, fødevarevirksomheder og markeder og miljø- og naturressourceforvaltningsagenturer. -
Bachelor
Fuldtid
Deltid
4 år
Engelsk
Jan 2022
15 Nov 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online