Filter
Bachelorgrader
Algeriet Algiers Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Algiers - Bachelor-uddannelser i Algiers Bachelor, Algiers

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Dette land tilbyder kvalitet universitetsuddannelse med en bred vifte af kurser. Bortset fra Algeriets arabiske sprog, institutionerne tilbyder også kurser i andre sprog som fransk, engelsk og japansk. Landet 's videregående uddannelse, instills praktisk indhold, i modsætning til den teoretiske viden i andre lande.

Algier har en bred vifte af videregående uddannelsesinstitutioner. De læreplanerne er harmoniseret af Ministeriet beskæftiger sig med videregående uddannelse. En af de mest kendte universiteter i denne by er University of Algiers, som blev grundlagt i 1909.

Bachelor Algiers - Tag din Bachelor i Algiers. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Algeriet
Algiers
Studietype
Hastighed
ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme

Dette program er undervist på fransk. ... [+]

Dette program er undervist på fransk.

Læs den officielle franske beskrivelse og anvende her: ESJ Paris Licence en journalisme

[-]
Algeriet Algiers
September 2019
Fransk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk