BACHELORSTUDIES

Amerikansk litteratur Europa - Amerikansk litteratur-programmer Amerikansk litteratur Europa

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

 

Studerende, der ønsker at lære mere om store amerikanske forfattere kan ønske at fuldføre et amerikansk litteratur program. Denne type program kan omfatte bestemte personer, såsom Mark Twain, sammen med at se på de forskellige stilarter og bevægelser skrive gennem historien.

 

Europa er ved konvention, en af ​​verdens 's syv kontinenter. Omfatter vestligste punkt i Eurasien, Europa er normalt opdelt fra Asien ved vandskellet deler i Ural og Kaukasus-bjergene, Ural floden, Det Kaspiske Hav og Sortehavet, og vandvejene forbinder den sorte og Det Ægæiske Hav.

Amerikansk litteratur Europa - Tag din Amerikansk litteratur Europa. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Amerikansk litteratur, Europa Filter

Bachelor i amerikansk kultur og litteratur

Bilkent University
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Institut for Amerikansk Kultur og Litteratur anvender en tværfaglig tilgang i undersøgelsen af ​​USA, dets folk og dets kultur.

Læs mere

BA i engelsk og amerikansk studier og filosofi

The Catholic University In Ružomberok
BA
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
Slovakisk
på universitet

BA-programmet i engelsk og amerikansk studier og filosofi tager 3 år, og det giver eleverne mulighed for at forbedre deres engelsksprog, for at lære de engelske og amerikanske ...

Læs mere