BACHELORSTUDIES

Amerikansk litteratur Nordamerika - Amerikansk litteratur-programmer Amerikansk litteratur Nordamerika

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

En bachelorgrad i amerikansk litteratur har til formål at undersøge amerikanske litterære sammenhænge. Studerende vil lære om udviklingen af ​​den amerikanske litterære form, og dens udvikling fra dens begyndelse tider til i dag. Mulige karriere omfatter journalistik, forlagsvirksomhed, undervisning, medier og reklamer.

De Forenede Stater er et stort land i det nordlige Amerika, ofte kendt som "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "staterne ". Det er også samler mere end 310 mio mennesker, der er verdens 's tredjestørste befolkning. Det omfatter tætbefolkede byer med vidtstrakte forstæder, og store, ubeboede og naturligt smukke områder på samme tid.

Amerikansk litteratur Nordamerika - Tag din Amerikansk litteratur Nordamerika. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Amerikansk litteratur, Nordamerika Filter

Bachelor i engelsk med litteraturfokus

Aquinas College
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Den engelske major på Aquinas forbereder dig til din karriere og for livet gennem studiet af litteratur og sprog. I vores engelske litteraturkursus vil du møde nogle af verden ...

Læs mere

Bachelor på engelsk

Mercy College
BA
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet
Online

Udvikl stærke færdigheder i læsefærdighed, når du læser og skriver kritisk. Byg et fundament i kritisk tænkning og kommunikation, som du kan anvende som forfatter, lærer og i ...

Læs mere