close

Filtre

Se resultater

Amerikansk litteratur i Tyrkiet - Amerikansk litteratur-uddannelser i Tyrkiet Amerikansk litteratur

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding. En amerikansk litteratur Programmet fokuserer på at lære de studerende om de mange enkeltpersoner, bevægelser og stilarter skriftligt, der har bidraget til… Læs mere

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

En amerikansk litteratur Programmet fokuserer på at lære de studerende om de mange enkeltpersoner, bevægelser og stilarter skriftligt, der har bidraget til at forme dette felt. Studerende i et kursus kan studere berømte forfattere, såsom Mark Twain og Earnest Hemingway.

Universiteterne i Tyrkiet giver enten to eller fire års uddannelse for universitetsstudier, mens kandidatuddannelser sidste minimum to år. Der er omkring 820 videregående uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet, herunder 76 universiteter med en samlet elev indskrivning af over 1 million. Kvaliteten af ​​undervisning på de tyrkiske universiteter varierer meget, nogle give undervisning og faciliteter på lige fod med internationalt anerkendte skoler.

Amerikansk litteratur i Tyrkiet - Tag din Bachelor i Tyrkiet. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Bilkent University
Ankara, Tyrkiet

Institut for Amerikansk Kultur og Litteratur anvender en tværfaglig tilgang i undersøgelsen af ​​USA, dets folk og dets kultur.

Institut for Amerikansk Kultur og Litteratur anvender en tværfaglig tilgang i undersøgelsen af ​​USA, dets folk og dets kultur. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her