Filter
Bachelorgrader
Andorra Studietype: Alle Hastighed: Alle

Bachelor i Andorra - Bachelor-uddannelser i Andorra Bachelor

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Andorra kan være det perfekte sted for at studere i udlandet. Beliggende mellem Frankrig og Spanien, findes også fælles uddannelsesprogrammer mellem landene. Catalansk, spansk, portugisisk og fransk også gøre dette til et godt sted for sprogstuderende.

Bachelor i Andorra - Tag din Bachelor i Andorra. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

VATEL Andorra

Bachelor i International Hotel Management Programmet er rettet mod kandidater, der med succes har bestået high school studier eller uddannelse cyklus af højere niveau og ... [+]

programmet Bachelor i International Hotel Management Det henvender sig til kandidater, der med succes har bestået high school studier eller uddannelse cyklus af højere niveau og sigter i sidste ende til at uddanne fremtidens fagfolk overskriften for enhver hotel og turisme selskab.

Programmet undervises kan opfylde uddannelsesbehov på hotellet og turistindustrien, der tilbyder de studerende specialuddannelse.

Undervisning metode: en vellykket kombination og balance mellem uddannelse og universitet uddannelsespraksis tilpasset nye krav og aktuelle behov i sektoren.

Vores fakultet har højt kvalificerede lærere, alle fagfolk aktive. Hertil kommer, at læseplanen har en stærk international orientering, der giver eleverne mulighed for at fungere i en global sammenhæng, at reagere på de forhåbninger erhvervet. ... [-]

Andorra Andorra la Vella
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Andorra Aviation Academy

Dette program er designet til at imødekomme flyselskabernes krav om en Flight Crew management position. Efter at have vundet i flyvning ekspertise etablerede vil være i s ... [+]

Præsentation

Dette program er designet til at imødekomme flyselskabernes krav om en Flight Crew management position. Efter at have vundet i flyvning ekspertise etablerede vil være i stand til at tage en ledende stilling i flyrejser OPS med en europæisk flyselskab eller i Business Jet organisation (såsom: CAM Client Aviation Manager).

Takket være en dobbelt licens (FAA / EASA), amerikansk registrerede fly ( "N" registreret Business Jets) kan også flyves. Efter eksamen, vil du være kvalificeret som pilot med samme cursus afbildet i "Fast Track". Derudover er der i samarbejde med universitetet i Andorra, er kurser med fokus på finans, Selskabets ledelse, Aircraft Management, Aircraft finansiering (bank) og EASA certificeringsproces. Et hold projekt vil give studerende til at beskæftige sig med virkelige case scenario for at attestere et AOC (Air Operator Certificate) struktur, til at udvikle et fly finansieringsplan, at oprette en ledelse fly organisation.... [-]

Andorra Andorra la Vella
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk