Filter
Bachelorgrader
Andorra Andorra la Vella Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Andorra la Vella - Bachelor-uddannelser i Andorra la Vella Bachelor, Andorra la Vella

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Andorra kan være det perfekte sted for at studere i udlandet. Beliggende mellem Frankrig og Spanien, findes også fælles uddannelsesprogrammer mellem landene. Catalansk, spansk, portugisisk og fransk også gøre dette til et godt sted for sprogstuderende.

Denne smukke by er hjertet af Andorras høj uddannelse i betragtning er det 's hjemsted for det eneste universitet i landet. Kendt som University of Andorra, instituttet giver første grader i forskellige kurser.

Bachelor Andorra la Vella - Tag din Bachelor i Andorra la Vella. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Andorra
Andorra la Vella
Studietype
Hastighed
VATEL Andorra

Bachelor i International Hotel Management Programmet er rettet mod kandidater, der med succes har bestået high school studier eller uddannelse cyklus af højere niveau og ... [+]

programmet Bachelor i International Hotel Management Det henvender sig til kandidater, der med succes har bestået high school studier eller uddannelse cyklus af højere niveau og sigter i sidste ende til at uddanne fremtidens fagfolk overskriften for enhver hotel og turisme selskab.

Programmet undervises kan opfylde uddannelsesbehov på hotellet og turistindustrien, der tilbyder de studerende specialuddannelse.

Undervisning metode: en vellykket kombination og balance mellem uddannelse og universitet uddannelsespraksis tilpasset nye krav og aktuelle behov i sektoren.

Vores fakultet har højt kvalificerede lærere, alle fagfolk aktive. Hertil kommer, at læseplanen har en stærk international orientering, der giver eleverne mulighed for at fungere i en global sammenhæng, at reagere på de forhåbninger erhvervet. ... [-]

Andorra Andorra la Vella
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Andorra Aviation Academy

Dette program er designet til at imødekomme flyselskabernes krav om en Flight Crew management position. Efter at have vundet i flyvning ekspertise etablerede vil være i s ... [+]

Præsentation

Dette program er designet til at imødekomme flyselskabernes krav om en Flight Crew management position. Efter at have vundet i flyvning ekspertise etablerede vil være i stand til at tage en ledende stilling i flyrejser OPS med en europæisk flyselskab eller i Business Jet organisation (såsom: CAM Client Aviation Manager).

Takket være en dobbelt licens (FAA / EASA), amerikansk registrerede fly ( "N" registreret Business Jets) kan også flyves. Efter eksamen, vil du være kvalificeret som pilot med samme cursus afbildet i "Fast Track". Derudover er der i samarbejde med universitetet i Andorra, er kurser med fokus på finans, Selskabets ledelse, Aircraft Management, Aircraft finansiering (bank) og EASA certificeringsproces. Et hold projekt vil give studerende til at beskæftige sig med virkelige case scenario for at attestere et AOC (Air Operator Certificate) struktur, til at udvikle et fly finansieringsplan, at oprette en ledelse fly organisation.... [-]

Andorra Andorra la Vella
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk