BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Andorra la Vella - Bachelor-uddannelser i Andorra la Vella Bachelor, Andorra la Vella

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Andorra kan være det perfekte sted for at studere i udlandet. Beliggende mellem Frankrig og Spanien, findes også fælles uddannelsesprogrammer mellem landene. Catalansk, spansk, portugisisk og fransk også gøre dette til et godt sted for sprogstuderende.

Denne smukke by er hjertet af Andorras høj uddannelse i betragtning er det 's hjemsted for det eneste universitet i landet. Kendt som University of Andorra, instituttet giver første grader i forskellige kurser.

Bachelor Andorra la Vella - Tag din Bachelor i Andorra la Vella. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor i international hoteldrift

VATEL Andorra
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Andorra Andorra la Vella

Bachelor i International Hotel Management Programmet er rettet mod kandidater, der med succes har bestået high school studier eller uddannelse cyklus af højere niveau og sigter i sidste ende til at uddanne fremtidens fagfolk overskriften for enhver hotel og turisme selskab.

Bachelor ledelse luftfart

Andorra Aviation Academy
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Andorra Andorra la Vella

Dette program er designet til at imødekomme flyselskabernes krav om en Flight Crew management position. Efter at have vundet i flyvning ekspertise etablerede vil være i stand til at tage en ledende stilling i flyrejser OPS med en europæisk flyselskab eller i Business Jet organisation (såsom: CAM Client Aviation Manager).