BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Andorra - Bachelor-uddannelser i Andorra Bachelor

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Andorra kan være det perfekte sted for at studere i udlandet. Beliggende mellem Frankrig og Spanien, findes også fælles uddannelsesprogrammer mellem landene. Catalansk, spansk, portugisisk og fransk også gøre dette til et godt sted for sprogstuderende.

Bachelor i Andorra - Tag din Bachelor i Andorra. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Bachelor i international hoteldrift

VATEL Andorra
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Andorra Andorra la Vella

Bachelor i International Hotel Management Programmet er rettet mod kandidater, der med succes har bestået high school studier eller uddannelse cyklus af højere niveau og sigter i sidste ende til at uddanne fremtidens fagfolk overskriften for enhver hotel og turisme selskab.

Bachelor ledelse luftfart

Andorra Aviation Academy
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Andorra Andorra la Vella

Dette program er designet til at imødekomme flyselskabernes krav om en Flight Crew management position. Efter at have vundet i flyvning ekspertise etablerede vil være i stand til at tage en ledende stilling i flyrejser OPS med en europæisk flyselskab eller i Business Jet organisation (såsom: CAM Client Aviation Manager).