$close

Filtre

Se resultater

Anvendt datalogi Antwerpen - Anvendt datalogi-uddannelser i Antwerpen Anvendt datalogi, Antwerpen

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab. Anvendt datalogi fokuserer på at finde løsninger på hverdagens problemer, dygtiggørelsen liv og øge effektiviteten gennem computere.… Læs mere

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Anvendt datalogi fokuserer på at finde løsninger på hverdagens problemer, dygtiggørelsen liv og øge effektiviteten gennem computere. Programmer kan omfatte så forskellige områder som computer engineering og sikkerhed til skabelsen af ​​videospil grafik.

Belgien, officielt Kongeriget Belgien, er en føderal stat i Vesteuropa. Det er et stiftende medlem af Den Europæiske Union, og er vært for EU 's hovedkvarter samt de af flere andre store internationale organisationer såsom NATO.

Antwerpen har et varieret og vellykket scene for videregående uddannelse. Gymnasier og flere universiteter har slået lejr i denne by begynder med University of Antwerpen, Plantin University College, Artesis University College og mange flere.

Anvendt datalogi Antwerpen - Tag din Bachelor i Antwerpen. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Belgien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
KdG University of Applied Sciences and Arts
Antwerpen, Belgien

Forbered dig på en karriere i den hastigt udviklende sektor for datalogi . Her er der lagt vægt på det virkelige projektarbejde. Samarbejd i et internationalt klasseværelse og ... +

Forbered dig på en karriere i den hastigt udviklende sektor for datalogi . Her er der lagt vægt på det virkelige projektarbejde. Samarbejd i et internationalt klasseværelse og anvend den opnåede tekniske viden til at finde løsninger. Kurset kort fortalt Dine første to år kombinerer en grundig forankring i programmering, kunstig intelligens, datavidenskab, netværk, systemer og hardware. Fra dag ét lærer du at anvende denne viden i vores integrationsprojekter, under vejledning af ekspert mentorer. Disse fokuserer typisk på socialt relevante temaer, der giver dig chancen for at innovere og samtidig levere bæredygtige løsninger. Vores virksomhedssimulering udstyrer dig med lederskab, kritisk tænkning og interkulturel kommunikation. Du starter som juniorprofessionel og arbejder dig op til bestyrelsen inden dit sidste år. Et fokus på fremtidens teknologier på tredje år giver dig et indblik i den seneste it-udvikling. Du er nu fuldt forberedt til dit praktikophold. Træd ud med selvtillid. Du skal bruge de næste otte uger på at arbejde for en international virksomhed – enten i Belgien eller i udlandet. Krav Kurset undervises på engelsk, så et godt niveau af sprogkundskaber er påkrævet. Du har et ungdomsuddannelsesbevis, der giver adgang til en sammenlignelig videregående uddannelse i det land, den blev tildelt. Et åbent sind, stærk motivation og en målrettet tilgang. Nysgerrighed, med parathed til at udforske, lyst til at bruge dine talenter samt præstere som en del af et internationalt team. Efter eksamen Dette nye program er baseret på vores eksisterende hollandsksprogede bachelorgrad, som har en imponerende beskæftigelsesrekord blandt kandidater. Erfaring har lært os, at vores kandidatprofil er aktivt eftertragtet af rekrutterere. Vores program er designet til at gøre dig klar til arbejdet. Vi hjælper med at uddanne dig som fuld stack-udvikler, der kan løfte projekter inden for kunstig intelligens, datahåndtering, frontend og backend. Dette kompetencesæt efterspørges af en bred vifte af sektorer. Eller vil du måske fortsætte dine studier med en kandidatgrad i datalogi? Kom tilbage for fremtidige opdateringer af studiemuligheder. -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk
Sep 2022
på universitet