BACHELORSTUDIES

Anvendt lingvistik i Brasilien - Anvendt lingvistik-uddannelser i Brasilien Anvendt lingvistik

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Studere tosprogethed og andet sprog Erhvervelse gennem samtale og sprogtilegnelse analyse hjælper anvendt lingvistik forskere udvikle teorier om sprogindlæring. Denne information kan derefter bruges til at forme sprogpolitik og mere effektivt at undervise eleverne.

Brasilien, officielt Den Føderative Republik Brasilien er det største land i både Sydamerika og den latinamerikanske region. Det er verdens 's femte største land, både ved geografisk og befolkningen, med over 193 mio mennesker.

Anvendt lingvistik i Brasilien - Tag din Bachelor i Brasilien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Anvendt lingvistik, Brasilien Filter

Bachelor i breve

Grupo Tiradentes
Bachelor
Mar 2021
<
Fuldtid
<
4 år
Portuguese (Brazil)
på universitet

Den Litteratur Course - portugisisk for FSLF har som styrende princip styrkelse af identiteten selvfølgelig fremme den integrerede dannelsen af ​​den studerende og deres uddan ...

Læs mere